gl bosnia... 
htjeo bih da vidim kako stoje stvari u mojoj su susjednoj zemlji BiH...
vec duze vremena vas pratim a juce sam upozno vaseg pa mislim najboljeg elfa(entei), igrao je mec na battlnetu sa dobrim igracem orky clana na CG ja sam bio observer jednostavno sam se divio igri obadva igraca ...mec je trajao 35 minuta
entei je bio NE a AllCanHappen je bio random (ork)
nakraju je entei dobio mec...
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
ali ja sam gledao vase mnoge replaye gledao sam seyu (jako mi se svidio njegov nacin igre) i mnoge druge htjeo bih da vidim neki repley od jure, vidim osvojio je mnoge turnire tu kod vas.
svaka cas entei htjeo bih te vidit jos koji put na battlnetu
ja cu uskoro staviti ovaj replay . volio bih kad bi bio u kontaktu sa vama pa mozda organizemo neki mec sa nasim najboljim igracem 4k.zeusom
good bye guys

htjeo bih da vidim kako stoje stvari u mojoj su susjednoj zemlji BiH...
vec duze vremena vas pratim a juce sam upozno vaseg pa mislim najboljeg elfa(entei), igrao je mec na battlnetu sa dobrim igracem orky clana na CG ja sam bio observer jednostavno sam se divio igri obadva igraca ...mec je trajao 35 minuta
entei je bio NE a AllCanHappen je bio random (ork)
nakraju je entei dobio mec...

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
ali ja sam gledao vase mnoge replaye gledao sam seyu (jako mi se svidio njegov nacin igre) i mnoge druge htjeo bih da vidim neki repley od jure, vidim osvojio je mnoge turnire tu kod vas.
svaka cas entei htjeo bih te vidit jos koji put na battlnetu
ja cu uskoro staviti ovaj replay . volio bih kad bi bio u kontaktu sa vama pa mozda organizemo neki mec sa nasim najboljim igracem 4k.zeusom
good bye guys

ali nema veze ja cu se javiti iz zagreba kad stignem... (mozda se javim) .jeli nepoznajem ni jedan ic u zagrebu