Diskusija
U kanti
DARK?
87 pregleda · 9 odgovora · otvorena 28.07.2008. u 03:02
Trenutno najveci spamer, divna opaska.
cekamo njegov odgovor ahahaahhhah
Hem da su ovo barem pametni postovi vec tipa ...."ccc noob si" "neznas ti nisi ti ja" "Jel ga izbo hrvat il srbin"(TRENUTNO NAJGLUPLJI) etc.
nyonyo je napisao/la:
Hem da su ovo barem pametni postovi vec tipa ...."ccc noob si" "neznas ti nisi ti ja" "Jel ga izbo hrvat il srbin"(TRENUTNO NAJGLUPLJI) etc.
ah samo im je do spama al to su old school igraci nemoj na njih
haha omg
haha omg
nyonyo je napisao/la:
i jos nesto NISAM GAY FUCK OFF NOOB
Jason je napisao/la:
ma owo je djete neko ocam .. momak pusti debila ba

Evo sad i nesto gay spominje ?
Te psuje ? ...ko je spomenuo da si gay? Ajde nadji mi komentar moj evo ti bubreg ? :S
HHAHAHAHHAHA jason je tebi rekao da si dijete omfg ? HAHAHAHHAHa tup glup HAHAHAhaha
nyonyo je napisao/la:
Pogledaj sta mi je ispisao u guestbook a 3 godine stariji(LAFO)on je 100 % 96 godiste 
Te psuje ? ...ko je spomenuo da si gay? Ajde nadji mi komentar moj evo ti bubreg ?
HHAHAHAHHAHA jason je tebi rekao da si dijete omfg ? HAHAHAHHAHa tup glup HAHAHAhaha

Te psuje ? ...ko je spomenuo da si gay? Ajde nadji mi komentar moj evo ti bubreg ?
TAKO MI ALLAHA TI NISI NORMALAN
ah samo im je do spama al to su old school igraci nemoj na njih
haha omg
edit :Refresh bug :S
haha omg
edit :Refresh bug :S
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.