Diskusija
Ahmed Djonko [mili]
0 pregleda · 20 odgovora
brate nisam ta grupa DAO BI MU ZADNJU KAP ! Jer vidio sam tog bijednika koji ga je izbo ! Majke mi nema 30 kila zive vage u njemu + smrdi na nesto ( nemogu opisat ) Moj ga brat pljuno kad ga je vidio ! Jer zna tog malog i kaze da mu je zao fkt da je mali bas dobar ! btw: djox drz' se ... " OZDRAVIT CE AMIDZA " samo utoku zapas od sada ocami !
uniQue_InnO je napisao/la:
brate nisam ta grupa DAO BI MU ZADNJU KAP ! Jer vidio sam tog bijednika koji ga je izbo ! Majke mi nema 30 kila zive vage u njemu + smrdi na nesto ( nemogu opisat ) Moj ga brat pljuno kad ga je vidio ! Jer zna tog malog i kaze da mu je zao fkt da je mali bas dobar ! btw: djox drz' se ... " OZDRAVIT CE AMIDZA " samo utoku zapas od sada ocami !
BAB111 je napisao/la:
ma uvije ti tako bude, pridje ti bijednik koji ti ne moze na sake nista i ubode te, al sta ces sada, vazno je samo da dodje sebi i nista vise..
DRZI SE !
Neznam sta da kazem sem da svi se ljudi pomole za tog momka ... svako na svoj način ali neka to bude od srca...
sta reci
Diccapo je napisao/la:
Neznam sta da kazem sem da svi se ljudi pomole za tog momka ... svako na svoj način ali neka to bude od srca...
Bgm babi otisao bih da dam ali je**a B pozitivna.....
Nidje veze ocam kad mi rekose djoxov brat ja se isfurao....
Kako jadno....
DJOX tebra Drzi se
Kako jadno....
DJOX tebra Drzi se
cannabis4mi0 je napisao/la:
Bgm babi otisao bih da dam ali je**a B pozitivna.....
Kako jadno....
DJOX tebra Drzi se
Kako jadno....
DJOX tebra Drzi se
djOx je napisao/la:
sta reci
A koliko godina ima djoxov brat ?
Neka mu Allah bude na pomoci.....
bl0mstar je napisao/la:
bl0mstar je napisao/la:
Zelim mu brz oporavak
a cekajte.. pa ko ga je sada izbo?
jel bilo onako kao sto je bok1 napisao?
p.s. brz oporavak
jel bilo onako kao sto je bok1 napisao?
p.s. brz oporavak
Ko ga je Izbo znal se ????? SRBIN ILI HRVAT ?????
DSOCSDark je napisao/la:
@ DARK : izbo ga je jedan obicni siptar je***i s ledja, al prvo je mili ubio sakama njegove sinove i onda njihov stari uzeo noz i ubo ga na par mjesta...tako je bilo
BAB111 je napisao/la:
@ Kramer : bilo je onako kako je bok1 napiso jer smo se mi skupili iz arene i otisli gore da damo krv..
@ DARK : izbo ga je jedan obicni siptar je***i s ledja, al prvo je mili ubio sakama njegove sinove i onda njihov stari uzeo noz i ubo ga na par mjesta...tako je bilo
a j**o majku pa sto je vise ovih papaka u gradu sve vise mrtvih ima, papak dodje u grad i misli da je Bog, treba ih sve pobit, najobicnij je primjer Karadjica ko je gledo dokumentarac, papak doso sa sela i smetalo mu grad i gradjanstvo i onda udario po nama... SVE PAPKE NA LOMAČU SPALIT...
DSOCSDark je napisao/la:
BlackSheepXD je napisao/la:
Malo si ti glup sa ovim srbin il hrvat . A ima jedna dobra siptari se kote je**m te zivote , ja jesam ova grupa al sam daleko od sarajeva dao bi 100% ( i jos nemam 18 god. natjerao bi ih ) Samo nek sve ok bude decko , a vidim kod vas u sarajevu stalno ovake stravi se dogadjaju ja pitao jednom lika kakvo je u vas tamo rekao on rivalstvo ga unistilo a sada vidim sta je mislio...
DSOCSDark je napisao/la:
Odakle si ti????
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.