Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Hs novosti :)

194 pregleda · 17 odgovora · otvorena 27.07.2008. u 12:36

Eh korisnici hs sinoc hs je imo manjih problema pa nije radio i danas do prije sada
od 1.8.2008 godine korisnicima hsa ce sve bit povecano

http://www.hs-hkb.ba/internet

ima ce vise giga i to

Hs pwnz
Jel to ona konekcija, kad proleti ptica moras restartovat modem ?

btw. drago mi je zbog vas, al' ADSL je ADSL...
BisconeL je napisao/la:

LoL
4 < ADSL
"...Eh korisnici hs sinoc hs je imo..."
Gramatika 1
Dzaba vam sto i jedna giga kad nemate neta cim padne kisa , puhne jaci vjetar ili nedo Bog kakvih gorih atmosferskih neprilika.
Daesthanas je napisao/la:
Dzaba vam sto i jedna giga kad nemate neta cim padne kisa , puhne jaci vjetar ili nedo Bog kakvih gorih atmosferskih neprilika.
E pa nije vise tako, evo zadnjih 7 dana kisa pada, meni je konekcija pukla mozda 2-3 puta... sinoc nije radilo jer su radili nadogradnju, ukidaju obracun upload-a pa ce morati mijenjati tamo ona cuda za pregled potrosnje takodje... A uostalom, za manje para dobijem mnogo vise prometa nego vi na adsl-u, i nemojte se diciti, znam da i adsl zna praviti probleme...
hh
jeste kome ide stubovima kablovi ^^
al na cwilli ide zemljom, i gotovo uvijek imam konekciju
Nisi u pravu ne
Ma ADSL goni..

Ima li HS taj? FREE ZONU ?!?

OMG Tu skinem koliko pola gamersa na HS... hahaha..
pa problemi sa kablovskim netom su slaboj opremi prije svega...

i kao sto je rekao mcill bihnetov adsl se nemoze nazivati adsl.

net prejak ba, ko ga mena nek nista ne prica...

To ovi brdjani sto nemaju struje, kuce im stare 200 godina, i nemaju para da placaju, pa im stalno "pada" konekcija

Neta ima 24/7 osim u nekim situacijama, kao sto je bila ova sinoc

A u igrama nikome ping nije visi od 40 -50 na nasim srvrima
Fuck epn,adsl & hs ... AirABA ownzz ocam
znao sam za prije 2 sedmice al nisam htio postavljati vjest jer nije jos bilo zvanicno objavljesno XD
malo je bolje na Globalu, al isti je to ku**c
mcill je napisao/la:
E pa nije vise tako, evo zadnjih 7 dana kisa pada, meni je konekcija pukla mozda 2-3 puta... sinoc nije radilo jer su radili nadogradnju, ukidaju obracun upload-a pa ce morati mijenjati tamo ona cuda za pregled potrosnje takodje... A uostalom, za manje para dobijem mnogo vise prometa nego vi na adsl-u, i nemojte se diciti, znam da i adsl zna praviti probleme...
haha ali kljucna rijec je PUKLA
Sta si htio s tim reci? Treba li ti objasnjenje te rijeci? Ne kontam te...
BisconeL je napisao/la:

ne .. to ti je globalnet x)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.