Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

WoW pomoch

88 pregleda · 8 odgovora · otvorena 26.07.2008. u 00:23

najprije ispricavam se zbog druge teme danas . Nego vech duze vrjeme gazda jednog internet kluba .. koji igra wow-a kao i mi ima sve nashe sifre.. tj neza sifru ali moze da se logira na svaciji acc .. koji je se logiro na taj komp .. (pa nam tako levati gold ) znaci po meni ima neki program koji negdje copira sifre ili nesto pa me zanima koji program koristi ,, ako je vech neko sa tim upoznat ..
Neznam kako se zove program al uglavnom ... ima logs folder i to otvori sa tim programom i izbacimu hexadecimale i on te hex... pretvori u slova... samo to znam xD
ako nezelite da vam uzima te sifre fino vise neigrate wow u tom internet klubu i to je to...
a za taj program neznam
little je napisao/la:
ako nezelite da vam uzima te sifre fino vise neigrate wow u tom internet klubu i to je to...
a za taj program neznam
ebiga nije ti ovo metropola da birash xD
InValid je napisao/la:
ebiga nije ti ovo metropola da birash xD
a ako nije tajna koji je to internet klub?
Program je 100% key logger jer on zapisuje sve stosi ti pritisnuo cak i u igri ne samo ta polja.Znaci od kad ga upalis sve jedno dugme koje pritisnes na testaturi on zapise
aljosam je napisao/la:
Program je 100% key logger jer on zapisuje sve stosi ti pritisnuo cak i u igri ne samo ta polja.Znaci od kad ga upalis sve jedno dugme koje pritisnes na testaturi on zapise
moze biti odo bash isporbat ako nadjem taj program
Ja ti trazenje tih programa nebi preporucio jer su puni Virusa 99%.I moj prijatelj je ima igraonicu sa 7 acc i neko mu je instalirao keyloger koi se siri preko mreze i sve je opljackao a bilo je oko 15-16 70lvl. Samo da znate da je keylogger najlakse pokupit na FREE serverima
Evo ja sam naso i hvala ti care puno btv ajmo svi kod mene wow-a free 2 h xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.