Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Archlord online

46 pregleda · 4 odgovora · otvorena 25.07.2008. u 22:29

znaci svo moji jarani igraju ovu igru...i sad posto sam je tek instaliro ja sam 1 lvl a oni svi po 25 ili 30....i sad nikako ne mogu sa njima da igram...pa ako ima iko account da mu je dosadio ili da mu se ne igra...bio bih zahvalan....punooo punooo..unaprjed hvala...
Moj jaran je igrao Archlord, ne znam igra li jos pitat cu ga, ako hoce da ti da acc.
Pusti ba archlord, bevalja nis. Bolji je Cabal
Edit:
A lika lopova samo prosi...neki dan digo istu temu i lik mu reko javit na pm. Play Hard man, i bit ćeš dovoljno jak da se zaj**jes sa friendovima,umjesto da prosis okolo
http://www.gamers.ba/forum/10/45031/archlord-online/
evo teme i zahvalio se liku xD
vjeruj mi neces nis otkrit ako budes samo uzimao od drugih acc. Pravi gamers zeli osjetit ćar igre, a ne da se neko muci pa da tebi da.
btw. ako te mutavac jednom zvekne, izbit ću ti ime iz imenika
xD šalim se...ne stvarno...salim se...ne stvarno...ma salim se bolan...
Wizzard je napisao/la:
Pusti ba archlord, bevalja nis. Bolji je Cabal
Edit:
A lika lopova samo prosi...neki dan digo istu temu i lik mu reko javit na pm. Play Hard man, i bit ćeš dovoljno jak da se zaj**jes sa friendovima,umjesto da prosis okolo
http://www.gamers.ba/forum/10/45031/archlord-online/
evo teme i zahvalio se liku xD
vjeruj mi neces nis otkrit ako budes samo uzimao od drugih acc. Pravi gamers zeli osjetit ćar igre, a ne da se neko muci pa da tebi da.
btw. ako te mutavac jednom zvekne, izbit ću ti ime iz imenika
xD šalim se...ne stvarno...salim se...ne stvarno...ma salim se bolan...
mutavac nisam lopov..nego mi lik dao acc...juce mi radio i danas ne radi pa ztato...nisam ja pussy ko pojedinci

maloo gloop? ma qrac maloo
IIIIIIIIII je napisao/la:
mutavac nisam lopov..nego mi lik dao acc...juce mi radio i danas ne radi pa ztato...nisam ja pussy ko pojedinci

maloo gloop? ma qrac maloo
ahahhahah chuj ma qrac malo l00d si ;D

btw , upravu je wizard Cabal ti je bolji milion puta ,zato pocni cabala sajbatoni

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.