Odlazim sa gamers.ba jer je forum postao opet isti iako je FaTaL obecao da nece biti onih ispada od pojedinih clanova,i dalje su iste teme svako pola sata "my new forum" , " my new site " a sve satro wi odradite a samo napisete ime sajta i naprawite kategorije u forumu i mislite da ste nesto uradili,sad su poceli otwarati teme "radovan karadzic" boli me qrac za njeg ovo je gaming forum.I uglavnom ja ne vidim nista novo svi psuju rade sta hoce ,lik napise temu boli ga oko oni pisu : "os da ti izdrkam u oko" ccc .. Niko nece da pomogne . Meni je acc bio izbrisan radi nepravde prosli put pa se nisam zalio,Na ovom gamersu sve ide preko stele ,ako ste dobri sa Kemom ako mu se ulizujete imacete sve a to ne walja i tjera me sa ovog foruma . Pozdrav za pojedine clanove koji su fin dojam ostavili . a vi ostali boli me briga za vas . gamers.ba goodbye 4 ever !
Diskusija
U kanti
Odlazim oO
39 pregleda · 3 odgovora · otvorena 25.07.2008. u 05:06
odlazis, odlazis, rusis mi sve, u srcu mom je bolna praznina, odnosis srecu, odnosis sve, ostavi mi makar siiina
wtf... ....brate sretno.... jbg sve vise raje ide sa g.ba ...
wtf... ....brate sretno.... jbg sve vise raje ide sa g.ba ...
cuj .... prvo jedna stvar kaka klete stela na owom gemersu ........ sta ti donosio ulizivanje to mi prvo objasni sta imam od toga da mi je bu rodjeni brat .... alo bogu mu je**m owo gaming forum covjece bozij ...... znaci koji qrac bi neko zelio stelu na igrici alo bola ........ i ako ima takvih ljudi kao sto si ti naveo neka kupe dgl i pucaju u vugla al odmah ....... ako vec napustas sajt to izbrises akaunt i ne postavljas temu tako se to radi. GL
SKRBAE je napisao/la:
cuj .... prvo jedna stvar kaka klete stela na owom gemersu ........ sta ti donosio ulizivanje to mi prvo objasni sta imam od toga da mi je bu rodjeni brat .... alo bogu mu je**m owo gaming forum covjece bozij ...... znaci koji qrac bi neko zelio stelu na igrici alo bola ........ i ako ima takvih ljudi kao sto si ti naveo neka kupe dgl i pucaju u vugla al odmah ....... ako vec napustas sajt to izbrises akaunt i ne postavljas temu tako se to radi. GL

A vi što "odlazite sa foruma zbog nekog unutarnjeg nezadovoljstva" navratite za mjesec-dva dok se uradi administracija (samim tim i moderatori ) kako treba.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.