Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Nocne Tice

0 pregleda · 12 odgovora · otvorena 22.07.2008. u 04:47

jooooooj covjece to nama najbolje pase.... kao i vi i mi smo nekako nocne pticice.... nas nikada na okupu... uvijek nas fali jer momci kod mene rade 2 smjenu!!!
dogovorit cemo se oko nekog cw, malo treninga ako hocete...
I ja sam raspolozen da veceras razbacimo koju, dogovrimo se sa Adom pa ti javim nera
jel to svake veceri il kako?
spamiNg trenira svaku vece poslije 12 , al mi imamo svoj steam server .... non steam vi palite chitove ( fuj !!!! ).

ako ocete steam veceras da vas ubijemo nogama , ako necete nastavite koristiti wh

zalosno ... samo da citiram FataL-a "Zabranjeno reklamiranje i bilo kakva diskusija o non steam serverima".

gl
je napisao/la:
msn : [email uklonjen] pa se dog. i mi pocinjemo za 2 3 dana ovako da da odigramo
je napisao/la:
igro sam ja sa potijima sa global cw , bio admin tamo i skino sebi iz razloga tog ... sto admini koriste wh.

gl
Za kamija sam siguran da nema wh.Ostale neznam !
liryo je napisao/la:
spamiNg trenira svaku vece poslije 12 , al mi imamo svoj steam server .... non steam vi palite chitove ( fuj !!!! ).

ako ocete steam veceras da vas ubijemo nogama , ako necete nastavite koristiti wh

zalosno ... samo da citiram FataL-a "Zabranjeno reklamiranje i bilo kakva diskusija o non steam serverima".

gl
kralju sta ti mislis da na steamu nema citera ccc ako ih nema vise nego na non evo glavu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.