Diskusija
Nocne Tice
0 pregleda · 12 odgovora · otvorena 22.07.2008. u 04:47
jooooooj covjece to nama najbolje pase.... kao i vi i mi smo nekako nocne pticice.... nas nikada na okupu... uvijek nas fali jer momci kod mene rade 2 smjenu!!!
dogovorit cemo se oko nekog cw, malo treninga ako hocete...
dogovorit cemo se oko nekog cw, malo treninga ako hocete...
Veceras hocu ja ako mogne 
Et javi na PM il GB

Et javi na PM il GB
I ja sam raspolozen da veceras razbacimo koju, dogovrimo se sa Adom pa ti javim nera
jel to svake veceri il kako?
spamiNg trenira svaku vece poslije 12 , al mi imamo svoj steam server .... non steam vi palite chitove ( fuj !!!! ).
ako ocete steam veceras da vas ubijemo nogama , ako necete nastavite koristiti wh
zalosno ... samo da citiram FataL-a "Zabranjeno reklamiranje i bilo kakva diskusija o non steam serverima".
gl
ako ocete steam veceras da vas ubijemo nogama , ako necete nastavite koristiti wh

zalosno ... samo da citiram FataL-a "Zabranjeno reklamiranje i bilo kakva diskusija o non steam serverima".
gl
ma odo ja na public sutat^^
je napisao/la:
najjaci smo ! (:
kami javim ti se ja na msn...
veceras cemo sta odigrat..
veceras cemo sta odigrat..
je napisao/la:
gl
Za kamija sam siguran da nema wh.Ostale neznam !
liryo je napisao/la:
spamiNg trenira svaku vece poslije 12 , al mi imamo svoj steam server .... non steam vi palite chitove ( fuj !!!! ).
gl

gl
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.