Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Die Siedler ?

103 pregleda · 7 odgovora · otvorena 20.07.2008. u 22:27

Ovako , imam orginal cd od igre Die Siedler i sad sam htio da rodjaku preprzim , to je dvd cd , i odem preko nere i preprzim i kad pokrenem tim cd-om sto sam kopirao , mogu install igru , al kad je pokrenem pise ubaci cd , cd (kopija) je unutra , al pise da ubacim , i kad ubacim orginal , onda hoce . Kako da napravim da i kopija moze da pokrene igricu , ne instalacij !

Hvala na pomoci , neki su govorili da koristim Clone DVD . al recite vi .. Hvala
Teško... Pokušaj sa Alcoholom spržiti.. Ali nevjerujem.. Isto i kod mene.. Tetka mi poslala orginal Splinter Cell: Pandora Tomorrow i moj jaran ga kopira i nije mu mogao bez moga orgilanog cd da se pokrene..

Pokušat cu naci nesto.. Ali nevjerujem da moze..

www.zozsoft.com

@ codex nije settlers
neki dan je neko imo sličan problem, ima dosta igara koje imaju neke specijalne zastite pa se mora vidjet koja je i skinut program koji ukida tu zastitu, sve to se moze naci na www.gamecopyworld.com , osim toga bice ti potreban daemon tools ako je igra u nekom Image fajlu jer i on isto blokira bitne cd/dvd zastite, a evo ti za tu tvoju igru

http://m0008.gamecopyworld.com/games/pc_settlers_5.shtml
...skini crack ccc .
napravis image u nekom programu i onda mountas preko daemon toolsa.
BlackSheepXD je napisao/la:
...skini crack ccc .
da crack chini chuda
codex je napisao/la:
neki dan je neko imo sličan problem, ima dosta igara koje imaju neke specijalne zastite pa se mora vidjet koja je i skinut program koji ukida tu zastitu, sve to se moze naci na www.gamecopyworld.com , osim toga bice ti potreban daemon tools ako je igra u nekom Image fajlu jer i on isto blokira bitne cd/dvd zastite, a evo ti za tu tvoju igru

http://m0008.gamecopyworld.com/games/pc_settlers_5.shtml
I kad skinem , kako dalje ? nez jer to nikad nisam radio ..

AdoS je napisao/la:
I kad skinem , kako dalje ? nez jer to nikad nisam radio ..

to je dosta komplikovano, meni je trebalo dosta vremena das sve namjestim i da pokrenem igru, ako znas nekog ko je dobar sa PC nek vidi na toj stranici sto sam ti dao pa nek ti on licno uradi...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.