Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

TURNIR U ZVORNIKU 16.08.2008

240 pregleda · 19 odgovora · otvorena 20.07.2008. u 20:07

16.08.2008 (subota) organizovace se turnir u Zvorniku (RS-BiH).
Turnir ce se igrati u igraonici "Atlandita". Igraonica se nalazi u samom gradu tako da sto se tice hrane i pice necete
imati problema... Igraonica ima 2 prostorije, tako da ce u jednoj biti 5 i u drugoj 5 racunara... Slike kacim za koji dan.
Nadamo se lepom vremenu pa cemo napolje napraviti hltv i stolice, u suprotnom, smislicemo nesto...

Svi racunari su isti:

IntelR core TM 2 duo cpu
e 4500 @ 2.2 ghz
2,21 Ghz , 2.00 GB of ram
Ge force 8600 GT 1gb
Monitori 21" CRT

Uplata po ekipi je 75 km ili 3000 din.

Nagrada na turniru je fiksna, sponzor je vlasnik igraonice u kojoj se igra turnir.
Nagrada je 1200 km ili 600 eura.

Sav info i prijave na msn:

[email uklonjen]
[email uklonjen]

Kako se turnir bude blizio bice info o prijavljenim ekipama i ostalom.

Ako moze ova tema u vazne cisto da se ne izgubi... Hvala.

Pozdrav
jeli kraj te igraone onaj ludjak prosle godine udaro glavom od stangu za 0.50km??

btw dobre nagrade
je napisao/la:
jes materemi od prometni znak onu stangu lik udaro glavom za 0.50 km ja se sjebo ;D
st0k3 je napisao/la:
jes materemi od prometni znak onu stangu lik udaro glavom za 0.50 km ja se sjebo ;D
da jeste budala covjek prava
p111cer je napisao/la:
da jeste budala covjek prava
znaci u toj ce igraoni bit turnir ??
st0k3 je napisao/la:
znaci u toj ce igraoni bit turnir ??
nece se igrati turnir u toj u drugoj ce se igrat al blizu je nema 50 m
Nice
a kako da nabavim tih 3000 din...
ba piceru je**m ti mater pedersku , sta pricas u centru grada , citav zvornik 3 ulice , ali bicu tamo u svakom slucaju i ocu da obezbedis smestaj i hranu OBAVEZNO
BloodSeeker je napisao/la:
ba piceru je**m ti mater pedersku , sta pricas u centru grada , citav zvornik 3 ulice , ali bicu tamo u svakom slucaju i ocu da obezbedis smestaj i hranu OBAVEZNO
SERES
lepa konfiguracija kompa samo mi se nesvidja monitor 21" brate sto je previse previse ! !
ekipica iz rajvosa dolazi.. BLAM

Todor
h1p
ved0
djemo
Ar1F
Posto se tema polako gubi a i ima mnogo do turnira i ovako nam je lakse. Sav info i sve ima i bice na http://zvturnir.forumotion.net
da je u Sarajevu ili Mostaru bila bi u zanimljivim odmah , ovako ces se malo nacekat da se stavi u zanimljivije
TtK,verovatno dolazi na tur... nista nije sigurno,znati cemo posle mora....
mark0ni je napisao/la:
Napravi ziro racun za uplate.
pratio sam par turnira sa tom forom pa mu ga onda bude neko plati neko ce na dan turnira... ovako idemo na obraz... ako kazes da ces doci, sebe lazes ako ne uradis tako... jedino molimo ekipe koje se prijave pa na kraju odustanu samo na vreme da se jave... posto ociledno niko ovo ne stavlja u zanimljive pratite forum turnira jer ce tamo sve biti...

by drogba
poz
Hm nice

Svidja mi se " http://zvturnir.forumotion.net " kao i ovo sve ostalo , gore nawedeno

Vjerovatno chu da dodjem jer che da tada padne vikend tj subota ...eh sada sto se tice ekipe to nemogu da kazhem jer ni sam neznam tacno ko ce da ide iz Sarajeva.

Zamolio bih likove sto seru da je tur u Mostaru il Sarajevu tema bi bila sticky , st0ga nemoyte srat

Da si poslao bilo kome link teme , tema bi bila vech sticky al posto nisi ondA nishta .

Samo ako ti nije frka da copy / paste temu tj otvoris novu u cstrike .. ja chu da je prebacim a mozhe i ovako cim upadne neko od admina.

Tako da che i od sada kad bude tur u zvorniku tema biti sticky :/

Ae vidimo se tamo:]

CSBIH revolution tournament ? n2 ?
Ja bi volio ako organizator moze da stavi 1. mjesto 1000km a drugo 200km... da ovi sto izgube barem mogu kupit karte za kuci ili usut goriva?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.