Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Igraonica

503 pregleda · 17 odgovora · otvorena 15.03.2005. u 08:03

Pozdrav svim članovima gamers.ba...

Preko 50 FLASH igrica integrisanih u jednu cjelinu... Najbolja riječ koja bi mogla opisati web sajt je IGRAONICA... Ako tražite mjesto gdje se želite malo zafrkavati ili izbaciti sve iz sebe, pravo mjesto za vas je IGRAONICA... Posjetite nas i ludo se provedite...

Igrice su bazirane FLASHU, a pored igrice, tu je i modul za kreiranje HIGHSCRORE tebela, pa vaš postignuti rezultat će biti vidjen...

Pozdrav svima... mAtRIX...

WWW.IGRAONICA.TK
m r z i m p h p n u k e !
www.killsometime.com imate i tu flesh igrica ,al puno vishe
www.miniclip.com

dobro je se sjecam kad sam igrao iz kluba..
www.miniclip.com
www.besplatnestvari.com
www.386games.com

ima ih jooss
pa lol cuj dobro se ja sjecam ja igram redovno iz cluba i nikad mi nije bilo loshe ps : klub je the best
7haz je napisao/la:
pa lol cuj dobro se ja sjecam ja igram redovno iz cluba i nikad mi nije bilo loshe ps : klub je the best

ja igram non stop iz kluba
koliko sam opsjednut CS-om cak sa uzeo 300 sati 150 km lodost
bU je napisao/la:
m r z i m p h p n u k e !

Me tooooo!
zašto igrati na stranim stranicama kad imamo svoje..svka čast nek ste vi ovo napravili.
zašto igrati na stranim stranicama kad imamo svoje..svka čast nek ste vi ovo napravili.
invadeR je napisao/la:

Ali ipak su sve igrice sa stranih stranica. Nema ni jedna da ju je napravio neko iz ove države!
matrix ja sam se registrirao pod nickom offensive i u nekoliko igrica sam postavio najbolje rezultate ali nece da mi registruje score
matrix ja sam se registrirao pod nickom offensive i u nekoliko igrica sam postavio najbolje rezultate ali nece da mi registruje score
app je napisao/la:

Offensive nije registrovan na web sajtu... Ima Offensive_behaviour, da nije to... inaće sve ide ok... nema puno problema, jedino je potrebno sačekati kod sporijih konekcija 1-2 sekunde nakon što klikneš submit, ili budeš gotov, da se rezultat upiše u bazu...

@Ostali
Pa nisam neki profic u FLASHU...

Ako ko ima nekih svojih igrica, ili neku dobru, može postati na [email uklonjen] (poželjno u .fla formatu, kako bi mogao napraviti upisivanje rezultata, a ako je .swf ide u No Highscore sekciju)...

Ni ja nisam baš ljubitelj PHP-NUKE-a (iako ga znam u dušu), ali mi najbolje odgovara za sajt... Nije toliko fazon u dizajnu, koliko u onome čemu je namijenjen...

Pozdrav svima... mAtRiX
jeste ba offensive_behaviour a konekcija mi nije spora 1024kb/s pa tako da to nije problem
Pokušaću otkriti šta je...

Na nekim od igrica moraš kliknuti (Submit Result), za upis, nisi valjda na tu naletio...

Ali mislim da ako si ulogovan, nebi smio biti problem, barem ne na Mozzili, Firefoxu ili IE, za Operu neznam...

Znam da ima problema (z*** domene .tk), jer je IE i Mozzila registruje tek kao treću strnu net-a (onu crnu), pa ako ti je stavljeno Security na normal, onda se nećeš moći logovati, a za upis rezultata, stvarno neznam šta je...

I hvala na prijavi kvara...
k!D je napisao/la:
www.miniclip.com
www.besplatnestvari.com
www.386games.com

ima ih jooss

zapravo ide
www.besplatne-stvari.com

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.