ehh ovako, instalirao sam patch 2.4.3 iii sada kada se connectujem na bilo koji server, odaberem realm i samo mi stoji Connected , znaci nemogu da igram na serveru samo mi stoji connected i ispod mogu da kliknem na Cancel ali me to vraca ponovo na odabir realma, tako je sa terrom i wowscapeom.... PLS help!!!
Diskusija
Wow pomoc hitnooo
128 pregleda · 5 odgovora · otvorena 16.07.2008. u 22:39
Samo sam jedan šamar do sad dobio:
Je**m te lijena koristi je***u pretragu j**o vas wow u pi**u vise. Bila je tema 700 puta.
Eto tako.
I zajebo si se sa patchem jer ti serveri jos nisu update na taj patch uradili.
Je**m te lijena koristi je***u pretragu j**o vas wow u pi**u vise. Bila je tema 700 puta.
Eto tako.
I zajebo si se sa patchem jer ti serveri jos nisu update na taj patch uradili.
a sta mislis da napravis acc ?
wowscape.net bilo bi extra sta ti mislis ?
patch aka 2.4.3
nepodrzavaju jos crackovani serveri
patch aka 2.4.3
nAN3 je napisao/la:
a sta mislis da napravis acc ?
patch aka 2.4.3
patch aka 2.4.3
Slijedi ove upute
tako je i meni bilo:
ides
D://World of WarCraft/Data-----> nadjes patch-2.MPQ i izbrises ga nakon toga pokrenes Reapir i to je to...
C://Program Files/World of WarCraft/Data-------> i nadjes patch-2.MPQ i izbrises ga nakon toga pokreni Reapir...
i sve ce biti uredu...
tako je i meni bilo:
ides
D://World of WarCraft/Data-----> nadjes patch-2.MPQ i izbrises ga nakon toga pokrenes Reapir i to je to...
C://Program Files/World of WarCraft/Data-------> i nadjes patch-2.MPQ i izbrises ga nakon toga pokreni Reapir...
i sve ce biti uredu...
Jos nijedan server nije instalirao patch 2.4.3,znaci svaki server ima 2.4.2 pa gledaj covjece malo kad ce creirat acc pogledaj koji ti patch treba a ne samo ko muha bez glave realm uzmes i reg se...
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.