Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 15 bodova

cl_upderate,cl_cmdrate

219 pregleda · 10 odgovora · otvorena 16.07.2008. u 20:30

Eh ovako, sta da uradim da mi nevraca cl_upderate i cl_cmdrate na 10 tj hocu kada stavim da je obadvoje 101 i da ostane.Probao reinstal cs isto vraca..

ty
i ja imam slican problem...znaci kucam u konzolu i u cfg sam probo.....

npr

ja stavljam gl_spriteblend 0
gl_polyoffset 32

ali iduci put kada uplaim cs moram pon0ovo kucat u konzolu
Rješenje
najdes cfg u cstrike folderu otvoris, ubacis zeljene podatke tamo ,(cfg se otvara notepadom tako da mozes pisati za one koje neznaju) i onda odes n properties i stavis attribut READ ONLY ,tako da se nece mjenjati =)

P.S. pollysoftset je dozvoljen samo od 1-4 , a ti sto stavljas 32 zelis vidit krv i sprites kroz zidove, jedna vrsta wh (:
zasto jednostavno ne napravis svoj cfg ili neciji skini sa neta jer je skoro u svakom cfg.u update,cmd/rate 101-101-25000 ne skoro nego kod svakog boljeg igraca
tiHASMRt je napisao/la:
najdes cfg u cstrike folderu otvoris, ubacis zeljene podatke tamo ,(cfg se otvara notepadom tako da mozes pisati za one koje neznaju) i onda odes n properties i stavis attribut READ ONLY ,tako da se nece mjenjati =)

P.S. pollysoftset je dozvoljen samo od 1-4 , a ti sto stavljas 32 zelis vidit krv i sprites kroz zidove, jedna vrsta wh (:
lol public je tako da me zaboli njonja.....znaci veci mi je nisan na awp.....a ovo sa krvlju zasto ne...ako mi pomaze u igri normalno da cu stavit na najbolje moguce.....

btw hvala na odgovoru
gnus je napisao/la:
gl_spriteblend 0
Retard ?
fUnc je napisao/la:
Retard ?
Oca zoves retardom ?
Kako te nije stid :D
Nemogu da stavim da mi je tiha pomogao, pise da prijavim gresku administratoru..Admine rijesi ovo : @
eh ovako onda
bind l "cl_upderate 101"
bind i "cl_cmdrate 101"
tacno ovako napisi u consolu i svaki puta kad udjes u igru"na server" pritisni "l" & "i" .tako ti je najlakse
gnus je napisao/la:
Oca zoves retardom ?
Kako te nije stid :d
Imas srece sta si editovo.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.