Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 15 bodova

GRAFICKA PROBLEM

141 pregled · 15 odgovora · otvorena 16.07.2008. u 18:37

Imam problem sa grafikom kad udjem u igru ili film imaju neke kockice , Graficka mi je Gforce8600 , pokusavao sam reinstal windowsa , drajvera , zamjenio sam i monitor nista ...

Evo screenshot da se vidi kakve su kockice http://uploadimage.org/images/mt03hs1m0dst8o4zvor.jpg
a format ???znaci pokusavao si samo drivere reinstal , pokusaj format , ja imam tu graficku i nisam nikad imao takav problem :/
ja sam imao slican problem sa 7600gs.Par dana poslije mi je crkla.Ako ti je servis u blizini pitaj njih, ali mislim da ce ti oni reci isto
sc00pex je napisao/la:
probaj sa obaranjem sistema ....
koji si ti glupan
Vidi nVIDIA na Tray icon pa pritisni desni mis PERFORMANCE & QUALITY SETTINGS -> IMAGE SETTINGS -> QUALITY
BlackSheepXD je napisao/la:
koji si ti glupan
koji si ti noob !
Potpuno isto me se desilo sa mojom 9800 i nakon par dana krepala, vjerovatno ce i ta tvoja.
imo sam sličan problem ako ne i isti skino drugu verziju drajvera,noviju il stariju nemogu se sad sjetit ali rešio sam problem
il su driveri il ti je grafa crkla...
Pokusaj zamjenit drivere a ako opet bude isto onda probaj smanjit taktove i trebalo bi radit.,.
A karta ti nece jos dugo pa je se rijesi sto prije !!!
sc00pex je napisao/la:
koji si ti noob !
pa prociraj temu vidis da je probao reinstal win. samo spamas bezvaze...nakazo
Hvala na savjetima evo jedan rece da probam download drugi drajvera , i hocu , i samo da kazem da je jucer dosao sa servisa komp graficka bila crkla i evo sad , ipak hvala na prijedlozima ...
BlackSheepXD je napisao/la:
pa prociraj temu vidis da je probao reinstal win. samo spamas bezvaze...nakazo
AHA OK !
najvjerovatnije ti je crkla memorija na grafi!(posljedice artifekata)jesi li je mozda overklokovao?pokusaj smanjiti standardne taktove ali ne previse(rivatuner) mozda, ali sumnjam, se izgube artifakti

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.