Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Paladin ili Druid?

166 pregleda · 20 odgovora · otvorena 16.07.2008. u 17:20

Moze li mi netko reci dali je bolje Dwarf Paladin ili Tauren Druid? sa paladinom sam level 10 a sa druidom jedno 15 na serveru wowscape legion..
Dwarf? Ally? FUJ FUJ !

Taurens FTW. Dobar je druid samo ga mrzim kad se udaram protiv njega, ne mozes mu nista ova forma ona forma .

Uzmi Hordu ba sta ti je .
http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=81409

pa sam odluci , gl

moj mali xD (pvp gear) http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ahn'Qiraj&n=Manema <== WTS ak je neko zainteresovan , pm for more info
druida je lakse levelovat zbog njegovih takozvanih formi! u druida po meni spada vise klasa: cat forma(rouge), dire bear forma (warrior), moonkin forma (mage, lock) i tree forma ( healeri...) dok sa druge strane paladin, najtezi protivnik u duelu odlukom vecine moze na razne nacine da unisti protivnika kao i druid! ali ally sux brate,... FOR THE HOR

edit: dok ja ovo napisah pregrija mi se buranija jbmm ti!
Human Paladin...
Ali ako nije bugovan...
Ako ces druida uzmi Taruena....

Ako nijedan nije bugovan uzmi pallya za pocetak....

Sa druidom je josh teze igrat iako je pally isto tezak...

vama svima suxs horde jer se pi**e....
NA svakom serveru vise horde... jer ste glupi n00bovi...
Ally sam da razbijam n00bove horde!

entel smrdi
Sto si tice lvlovanja druid je laksi, al ko da je uopste tesko lvl up na crack serveru xD A i sto se tice klase meni je druid bolji jes da obje klase imaju healer, dps, tank opciju....druid je zanimljiviji
sad malo o classama:

druid balance: dobar dps, naravno nije ko mage, rogue, lock, hunta.. al ima auru +5% splcritt, pa se radi toga trazhi u raidovima

Druid feral: odlican tank, najvishe armora, al ipak ostaje OT poslje warra

Druid resto: HoT masta, najbolji po meni pvp healer, pve manje vishe - kad je vishe tankova onda je lakshe healing done nabit al inace tesko, kako god da healash 1target svako ce te nadmasit = overhealat

----------

pala holy - dobar pvp healer, bubble fazoni, u pve manje vishe al bolje je od druida u 1target healanju

pala retri - mozhe jako brzo zadavat dmg = u roku od 2sec mozhe 6k dmg zadat, za pve nije nesto jer nema cc tkao da je tesko sa njim radit hc, raid i mozhe jest da ne mozhe ko mage i ostale ne-hybrid classe al et

pala prot - dobar tank za AoE, inace OT, vrzo treat nabija ,
Strajker je napisao/la:
Sto si tice lvlovanja druid je laksi, al ko da je uopste tesko lvl up na crack serveru xD A i sto se tice klase meni je druid bolji jes da obje klase imaju healer, dps, tank opciju....druid je zanimljiviji
strajker ovdje na legionu je drop rate x1 kao na org. sad neznam za questove jesul bugovani tolko
rulF je napisao/la:
Human Paladin...
Ali ako nije bugovan...
Ako ces druida uzmi Taruena....

Ako nijedan nije bugovan uzmi pallya za pocetak....

Sa druidom je josh teze igrat iako je pally isto tezak...

vama svima suxs horde jer se pi**e....
NA svakom serveru vise horde... jer ste glupi n00bovi...
Ally sam da razbijam n00bove horde!

entel smrdi
hahahahahaha

da su jachi 3242342 puta, nikad allya nebi uzeo kako su samo ruzni , jedino nelf treba je dobra ^^

FOR THE HORDE!! =]
hvala vam puno na vasem misljenju .. mislim da cu ici sa druidom ipak.. nekako macho izgleda
entels je napisao/la:
Dwarf? Ally? FUJ FUJ !

Taurens FTW. Dobar je druid samo ga mrzim kad se udaram protiv njega, ne mozes mu nista ova forma ona forma .

Uzmi Hordu ba sta ti je .
u pvp mage frost moze ubit druida ( al ako je on djete i prepadne se i nezna sta da radi ili neki no lifer koji se pocne kurcit da ga dps'as a on se nahilad ) kad izadze iz forme da se heal'a counter spell i to ti je jedina sansa da i sa elementalom da ga frosas pa icelance pa ga ti frost nova pa da ga icelance pa fireblast pa arcane pa arcane miss.
yassa je napisao/la:
u pvp mage frost moze ubit druida ( al ako je on djete i prepadne se i nezna sta da radi ili neki no lifer koji se pocne kurcit da ga dps'as a on se nahilad ) kad izadze iz forme da se heal'a counter spell i to ti je jedina sansa da i sa elementalom da ga frosas pa icelance pa ga ti frost nova pa da ga icelance pa fireblast pa arcane pa arcane miss.
Upravo to, ako je neki nap mozes ga uvijek
haha

pa ako si ljubitelj WoW-a

Za sta ti zivis

Ja zivim Za HORDU
isto tako
Ja zivim za WoW

Moj "stav":

Svi kazu da je WoW Droga ako jeste onda sam ja narkoman... omG xD
macka je bolja ako se znas sepcat

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.