Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

N73 ic

101 pregled · 10 odgovora · otvorena 15.07.2008. u 23:10

ovako znaci kupio sam novu nokiu n73 al pokusavao sam nesto jaran htio preko infrareda ili (IC) da prebaci i nece upali mi ic al nece da najde njegov uredjaj pokusao on sa drugim telefonom moze sa mojim nemoze ,dali je moj pokvaren , ili .. cuo sam da n73 ima gresku na ic vezi molim gamere ez spamma,ko zna neka odgovori odnosno ko mi moze pomoci
ako se nevaram nokia i samsung nikad nisu mogli preko ic veze barem meni ...neznam zasto

jeli kod njega samsung ili neki drugi mob
InValid je napisao/la:
ako se nevaram nokia i samsung nikad nisu mogli preko ic veze barem meni ...neznam zasto

jeli kod njega samsung ili neki drugi mob
ja sam uvijek imo nokiu i uvijek mi je ic radio..mjenjo sam dosta telefona i sve nokie i sve radile..a mozda je do telefona ba,, idi u neki hendy shop vidi sta je
ako imas garanciju odnesi nek ti vide vjerovatno imas
Skini novi software za N73,,,,,,,,meni je uvijek radio ...
probaj upgrade software , il par puta pokusao primakni ga skoro da se dodiruju , a j**o pc :) ko to jos koristi :D blupup je to :D
mora da radi , kod mene nikad nije bilo problema ,prebacivao i na i sa samsung,sony,lg,siemens........
Imao sam dosta NOKI-a, i puno njih je doslo sa fabrickom greskom na IC-u. Znaci jednostavno ne mozes prebaciti preko njega. AKo imas garancviju vrati fon, ako nemas odnesi u keni servis, nije skupo ja mislim :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.