Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Sarajevo 1992-1995

353 pregleda · 16 odgovora · otvorena 15.07.2008. u 22:11

Znam da mi je ovo 2 tema danas, al bas mi pade na pamet da pitam ko je prozivio rat od 92-95 u sarajevo i gdje je boravio za vrijeme rata...znam da je tesko prisjecat ise tih stvari al ako moze ukratko da mi neko samo objasni kako je bilo zivjeti,skolovati se u ratu...
Ja sam nazalost 1994godiste i neznam skoro nista o ratu ...Na youtube sam nes gledao al nista...Inace ja od 1996 zivim na grb sve do danas, pa bi bilo bolje ako neko zna kako je bilo sa grb za vrijeme opsade Sarajeva...Ako iko zna odakle mogu skinuti neke slike, i ako zna neke video-e samo da nije youtube...

UNAPRIJED HVALA!!!
Cijenim jarane sto hoces da se informises ali bolje ti je da neznas sta je bilo.Lakse je covjeku.Ja nisam iz Sarajeva niti sam tamo bio ratnih godina ali sam bio u BiH,sto naravno nije isto.Ja sam bio u logoru na svu srecu bio sam beba jedna mala pa se nesjecam svega ali kroz pricu cujes samo lose stvari...Moja tetka koja je i danas ziva u to vrijeme je bila na Grbavici u stanu u kojem je i dan danas.Ja uopste nemam hrabrosti da je pitam za to dobar.
imao sam 3-4 godine i sjecam se necega npr znam da sam se igrao autica i kad su padale granate i kad je 1 granata pala odmah do moje kuce eto toga se ja sjecam :D
evo ti jedan solidan sajt...

http://www.sa-c.info/forum/citajtemu/367/10
je napisao/la:
Vidis qme ovo je FORUM a "podnaslov" foruma je COFFE SHOP-Sve i svata nedovezano na nista tako da ovo spada u sve i svasta!!!
NAdjesh nek0ga tko je to swee prosao a lichn0 ga poznajes i widish sve shta i kako

Pogresho che te shvatiti ovde pojedinici
Ma samo ti Pasha uci.... NEMOJ SAMO DA BUDE "dont forget srebrenica" i to je to... Nedajmo da se nista zaboravi...
je napisao/la:
pa jeste gamerski forum al ovo spada u coffe shop dobro ti ej covjek reko a u coffe shopu nije gamerski
je napisao/la:
Najpametniji post, nema potrebe da se o ovome prica !
je napisao/la:
joj dosta te je vise

pusti lika, hoce da se obrazuje...

sto se mene tice, ja se niceg' ne sjecam i ne zelim da se sjecam tako da...
ja nisam bio u sarajevu bio sam u Lukavcu ali sjecam se dosta toga . Jednog dana na s troica sjedimo pod stolom za stolni tenis i brojimo koliko ce granata proci za tuzlu i dodjosmo do neke 50-60te. kad puce granata 100 metara kraj nas i rascopa kozu
rbga jarane i ja sam 89 godiste al se sjecam :( ja na dobrinji zivio...
Evo sve sto treba i mnogo vise !

http://youtube.com/user/ArhivaAgresijeNaBiH

DA SE NE ZABORAVI !!!
sarajevo-x.com
je napisao/la:
ovo je zalosno.. j**o ti sto gamerskih foruma nerodjeno dijete !!! nije tvoj problem sta drugi pisu.. za to su admini zaduzeni.. i da nije u redu delete bi je !!!
@ kOMENt ar: nije se bas lijepo sjecati rata.. svi to pokusavaju izbaciti iz glave ali djaba.. mnogo ljudi je poginulo u ratu i to su bili neduzni ljudi... npr. srebrenica.. gledao sam filmove razne i nije normalno sta su debili mrtvi pocinili muslimanima !!! prvo ih muce.. siluju zenu i dijecu pred njima pa ih odvedu negdje i kalasem u glavu.. nikad to necu zaboraviti majke im je**m !!!
ovoga se treba stalno sjecat ba nesmje se ovo zaboraviti i ako bogda kada djecu budete imali trebaju i oni znati sta se ovdje desavalo da znaju ko su srbi i kakav je to narod

Pobit neduzne , klat i djecu palit i to bi vi zaboravili OMG
BOLJE VAM JE UBITI SE NEGO TO ZABORAVIT

BOSNA U SRCU SRBIJA U K....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.