Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

STEAM Probleam

127 pregleda · 9 odgovora · otvorena 15.07.2008. u 17:02

Danas sam install steam, i kada hocu da udem na neki server pise mi invalid CD key. Moze samo da mi ude na terra net steam server i g.ba steam server. Moze li iko pomoc?

[ NO SPAM PLS.]
Prvi put cujem za ovakav problem....Kako je moguce da mozes uci na gba a vamo neke servere nemoze Iz prva sam mislio da si banovan,posto si stavio da pise invalid CD key jos sam se vise zbunio ovo pise sam kada ti je potreban steam da udjes na server..daj ss..
invalid cd key sto znaci da nemas steam...ako ulazis na steam server
jesi ti kupio steam ? (dobio username i pw) ili samo instalirao instalaciju i usao preko non steama ?
pa vidite da nema ni cs 1.6 steam instalaciju .. nego skino steam i instaliro pa uso u obicni cs non steam ++ on je malo dijete 96' godiste
RizlaaaaA je napisao/la:
invalid cd key sto znaci da nemas steam...ako ulazis na steam server
Imam malo prije sam ga install.
Joj haj ba pammeri bjezite.
nije ovo za vas.
andrO je napisao/la:
Imam malo prije sam ga install.
Joj haj ba pammeri bjezite.
nije ovo za vas.
Potty stavi SS i da vidimo mi taj mocni invalid cd kay.Ako imas steam stavi SS i da vidimo.A ako nemas to je bezveze otvaranje teme.. hvala cao
mirofa je napisao/la:
Potty stavi SS i da vidimo mi taj mocni invalid cd kay.Ako imas steam stavi SS i da vidimo.A ako nemas to je bezveze otvaranje teme.. hvala cao
ako uopce zna napravit SS
Ti imas steam instaliran , al nemas kupljen CS , moras ga kupiti preko neta za 9.99$..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.