Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

mace

0 pregleda · 19 odgovora · otvorena 14.07.2008. u 16:42

ebiga jarane da smo blize mogo sam ti dati ima ih 4 crni ko ih ufati njegovi su hahahah nema boga ih uhvatiti
http://sossarajevo.org/kontakt.html
stace ti mace bolje kupi kornjacu XD
nju mozes bacati raditi s njom sta oces nista joj ne moze biti XD

Post dobio šamar od abasi

zoo centar ...U mojoj galeriji je maca koju sam tamo kupio..Kad sam je kupio mogla mi u ruku stat [tacnije u šaku]
Jarane daje to raja na poklon u superoglasima, kupi ih izlaze petkom, 100% ces nesto naci xD... Sto bi djaba pare davao...
ewrinho je napisao/la:
imas na ulici dzaba XD
maloprije si napiso neku temu kak nis nije pravedno a pogledaj svoja 2 posta sta si napiso u ovojo temi...ztnaci bezpotrebno.....i onda se ti ides zalit nesto.....
RizlaaaaA je napisao/la:
maloprije si napiso neku temu kak nis nije pravedno a pogledaj svoja 2 posta sta si napiso u ovojo temi...ztnaci bezpotrebno.....i onda se ti ides zalit nesto.....
ja barem ne pametujem ...
jel ne smije biti sale na 4umu ?
OGALSI ?

IZLAZE SWAKIM PETKOM ?

1.5KM - I THINK :$

neki cak daju na poklon

lock
najbolje ti je u oglasima ljudi daju na poklon macice cak se potrefi da daju sijamske macke....
je napisao/la:
Odesh tamo vidish , nema sta nema imash ih nekoliko ugradu..
je napisao/la:
hah RazaraC koji ti je to acc vec.....smijesan si

dode sad na guestbook n a napise sta jedes cevape hrvati neznaju pravit hranu....bot jedan......smijesan si brate...nadi si zivot....
Ima kod jednog mog jarana reavera.!!
Schlachter je napisao/la:
najbolja tema ocami odavno na forumu

Lik hoće mače!

ahahaha, legenda!
slazem se s tobom bravo majstore tema ti je extra ozbiljno svaka cast trazi od admina kaku medalju za najbolju temu ehhe i jos bodova
KUPOPRODAJA!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.