Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

demo

132 pregleda · 7 odgovora · otvorena 13.07.2008. u 17:57

znaci kucam u kozolu da mi snimi demo...i sad imam 2 pitanja...
1. gdje se nalazi demo file? c/program files/valve....???
2.imal neki converter iz demo to avi ?
C:\Program Files\Valve\cstrike

tu se nalazi

2 pitanje ja mislim da se nemože demo convertirat, nisam siguran 100%
1. /cstrike folder
2. Ne
extenzija je .dem ?

Kao sto je ovaj rekao C:/Program Files/valve/cstrike .. tu se nalazi xD
2.Snimis demo,pokrenes da gledas, u tome upalis i fraps al registrovan ti treba i et do kraja pregledas i fraps snimi...

Nesjecam se u kojem formatu ti snimi fraps, al 100% ces moci prebaciti u avi preko nekog video convertora.
INDEX je napisao/la:
2.Snimis demo,pokrenes da gledas, u tome upalis i fraps al registrovan ti treba i et do kraja pregledas i fraps snimi...

Nesjecam se u kojem formatu ti snimi fraps, al 100% ces moci prebaciti u avi preko nekog video convertora.
fraps je katastrofa jer zauzima tonu HD, ja snimo jednom 2min i bilo mi preko 500 MB a kvalitet slike katastrofa,
imas onaj program Videomach, prvo snimis demo, onda pokrenes demo na CS i snimis ga u obliku slika BMP (ukucaj u konzolu
startmovie <ime> <fps> npr. startmovie snimak 30 )i onda te slike sa Videomach spojis u avi fajl, kvalitet super nezauzima puno (konvertuj ga sa xvid ili h264), pozz
1. C:\cstrike\valve\cstrike

2. Kad gledas demo, ukljuci Fraps (program). I kad zavrsi demo, snimi sa frapsom. Ne znam u koji format fraps snima, ali nadji "Total video converter" i convertiraj.

Radi 100%.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.