Prvenstveno se izvinjavam adminima zbog 2 teme danas ali ovo mi je potrebno fkt...
e ovako posto se ja bas neraazumijem puno u WoW servere ali i nije da sam neki antitalenat...
Naime o cemu se radi...
trebam nekog da mi napravi server sve bas sve na 2.4.1 ili na 2.4.2 patch-u ali da mi napravi preko team vievera sve ama bash sve ili da mi objasnjava polako preko msna evo dajem 45 bodova i kredita po dogovoru
...
i nemojte mi davati nesto da skitam ili slicno nego da mi vi uradite to sve sto trebam
Jer sam ja zezno server imo sam sve to tako mi je haver napravio to ali noje sada u sarajevu...
Admini pls nemojte lock temu ... help mi je potreban....
e ovako posto se ja bas neraazumijem puno u WoW servere ali i nije da sam neki antitalenat...
Naime o cemu se radi...
trebam nekog da mi napravi server sve bas sve na 2.4.1 ili na 2.4.2 patch-u ali da mi napravi preko team vievera sve ama bash sve ili da mi objasnjava polako preko msna evo dajem 45 bodova i kredita po dogovoru
...i nemojte mi davati nesto da skitam ili slicno nego da mi vi uradite to sve sto trebam
Jer sam ja zezno server imo sam sve to tako mi je haver napravio to ali noje sada u sarajevu...
Admini pls nemojte lock temu ... help mi je potreban....