Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 45 bodova

WoW server create

145 pregleda · 6 odgovora · otvorena 11.07.2008. u 14:11

Prvenstveno se izvinjavam adminima zbog 2 teme danas ali ovo mi je potrebno fkt...

e ovako posto se ja bas neraazumijem puno u WoW servere ali i nije da sam neki antitalenat...

Naime o cemu se radi...

trebam nekog da mi napravi server sve bas sve na 2.4.1 ili na 2.4.2 patch-u ali da mi napravi preko team vievera sve ama bash sve ili da mi objasnjava polako preko msna evo dajem 45 bodova i kredita po dogovoru ...

i nemojte mi davati nesto da skitam ili slicno nego da mi vi uradite to sve sto trebam

Jer sam ja zezno server imo sam sve to tako mi je haver napravio to ali noje sada u sarajevu...

Admini pls nemojte lock temu ... help mi je potreban....

HVALA

za sve informacije javite se na GB ili na temu
http://www.gamers.ba/forum/18/30678/dizanje-wow-2-3-private-servera/
Eo ovdje ti je sve objasnjeno
znam za to ali treba mi xampp da mi neko to podesi da mi se raja mogu regati jer ocu da hostam server i molim te citati fino sam reko necu te neke linkove

a
btw. znam za to
daj mi svoj msn ja cu ti reci kako ces instalirati te patcheve(izdvoji oko 5GB)

MSN??
jednostavno za instalirati , skines panex public repack, instaliras , dobijes control panel i pokrenes sql i apach bazu sa 2 clicka, zatim dignes server tako sto pokrenes logoon i world ascenta.Sve podatke imas u folderu dje se instalira panex repack, sql database editujes sa navicat mada ti to i ne treba jedino da updateujes server kasnije.U folderu dje se instalira panex imas apache folder u kojem se nalaze razni file-ovi medju kojima je config file u kojem podesis na koju adresu ce ti ici ljudi da se registruju,dobijes citavu stranicu vec gotovu zajedno sa tim apache,vrlo je jednostavno mozes i sam skontati ako malo cackas
Rješenje
dodaj me na msn:

[email uklonjen]

pomocu ti ...
Hvala svima evo WoWeins mi pomaze preko msn evo ko nevjeruje nek mi se javi na pm ili GB... dacu mi realm od servera... NARAVNO KADA BUDE GOTOV i jos mi samo fali xampp da sredim registraciju

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.