Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Whoblocked you - msn

165 pregleda · 11 odgovora · otvorena 09.07.2008. u 23:08

Dakle ovo otvaram mnogima k0ji imaju ovaj pr0blem , ili su uradili ovo..
Dakle Vi zelite saznati k0 vas je blokirao i odete na neku stranicu k0ja 'to' nudi.Dakle dosli ste d0 linka stranice , ali tamo vam traze p0datke , Windows Live ID [msn adresu] i vash password.Naravno ako to ne ukucate necete m0c saznati k0 vas je bl0kirao.Zbog t0ga se 70% ljudi 0predjeli da ostavi p0datke i napravi KARDINALNU kreshku.Nakon shto ostavite svoje podatke [adresu i pass] uspjet cete saznati k0 vas je bl0kira0 , n0 pr0blem je sljedeci:
Kada ostavite pass i adresu , ta stranica , odnosno ljudi k0ji su je napravili imaju vase p0datke sa k0jima udju na vash acc [msn] i ukradu sve k0ntakte , te im spamaju email-ovima ili porukama ...Nak0n shto ste shvatili da ste napravili p0greshku , kasn0 je vech [sad] , imaju sve vashe k0ntakte.No ako pr0mjenite password , oni nece imat pristup na vas msn vishe i nece vam m0riti k0ntakte k0je ste d0dali POSLIJE mjenjanja passworda.
Promjeniti pass - nishta lakshe ...
http://www.login.live.com/ , tu unesete p0datke bez ikakvog straha da ce ih nek0 zl0upotrijebit ...
kada se ulogujete , vidjet cete d0sta inf0rmacija o vashem accu , kada dodjete do: Password:****** [jedna * = 1 znak vaseg PW-a ]idite Change , tu unesite p0datke i shta vas briga ...Pass vam je novi i sad ste mirni , vecina je ovo znala , ali eto ...
Kad sam prvi put otvorio stranicu rekoh: uzet' ce mi pass.

Poslije nekol'ko sedmica - tema na gamersima, neko stavio link, otisao ja drugi put na stranicu i razmisljam: provjerena stranica (neko otisao) ali mozda deletaju kontakte ili sl...

I nisam nikad otisao...

Al', evo onome ko je posjetio neka uradi...

By The Way, prestani pisati "0" (nulu) umjesto "O" (slovo O)
ma to sam ja vec sumljao tako da ko mi salje to na msn ja njega lepo bloknem :D
bash mi sminx 0 umjesto O :D
promjenio bi ja pw kad bi se sjeco secret question xD ai boli me briga sto mi neko krade i mori kontakte xD
misoo83 je napisao/la:
ma to sam ja vec sumljao tako da ko mi salje to na msn ja njega lepo bloknem
pametan covjek, isto to radim i ja
eckO je napisao/la:
promjenio bi ja pw kad bi se sjeco secret question xD ai boli me briga sto mi neko krade i mori kontakte xD
LOL
Nikad me to nije provlacilo, a pravo da ti kazem boli me cuna ko me block ^^
hvala...mada sam i od ranije ovo znao..ne volim ja pass nigdje kucat od msna osim na msnu ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.