Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Left right

155 pregleda · 9 odgovora · otvorena 09.07.2008. u 08:27

Eh ovako imam dva zvucnika jedan manji i jedan puno veci i sad manji mi je desni a veci je lijevi a manji stoji na lijevoj strani a veći na desnoj i sad nemog stavit lijevi na lijevu stranu zato sto je on veci a manji mi i treba da stoji na lijevoj posto ga nemam gdje stavit.
Pa trebao bi mi program da promjenim da manji bude ljevi a veci desni ako je to moguce jer kad igram cs-a obrnuto se cuje

Admini sry na temi pls help
Thx na razumjevanju
Tesko sa integrisanom zvucnom kartom.
A da velki stavim kraj monitora shebace mi monitor
Jedan zvucnik smanji, drugi pojacaj ?

Mislim software-ski, i dobijes isto onda ?
uhhh sto me smori pricom hehhe eh ovako... pa prerezi brate zice i zamjeni zice samo.npra od lijevog zvucnika zice prikljucis na desni a od desnog na lijevi zvucnik
sp33dy je napisao/la:
uhhh sto me smori pricom hehhe eh ovako... pa prerezi brate zice i zamjeni zice samo.npra od lijevog zvucnika zice prikljucis na desni a od desnog na lijevi zvucnik
pa kako ce mjenjat zice kad je mi manji glavni zvucnik
N3sTabilaN je napisao/la:
pa kako ce mjenjat zice kad je mi manji glavni zvucnik
cccc zvucnici ce ostat na istom mjestu nema to veze samo zamjenis zice i rijesis problem
brate kupi sebi headset kakav od tlinest Km neces se pokajati ,igra na zvucnike nikad nije bilo preporucljivo , pokusaj otici na opcije zvucne karte i pronaci tamo inventiranje sounda,ako ti tvoja zvucna nenudi tu opciju onda moras kako je gore kolega naveo zamjeniti kablove, heheh ali nemoj da bude sljedeca tema KAKo zamjeniti kablove od zvucnikA
tiHASMRt je napisao/la:
brate kupi sebi headset kakav od tlinest Km neces se pokajati ,igra na zvucnike nikad nije bilo preporucljivo , pokusaj otici na opcije zvucne karte i pronaci tamo inventiranje sounda,ako ti tvoja zvucna nenudi tu opciju onda moras kako je gore kolega naveo zamjeniti kablove, heheh ali nemoj da bude sljedeca tema KAKo zamjeniti kablove od zvucnikA
Ima integrisanu zvucnu.
tiHASMRt je napisao/la:
Pa i jesam osjeko kablove i prikljucio zvucnik od linije na zvucnik od kompa a :/

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.