Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Xfire event item

119 pregleda · 12 odgovora · otvorena 08.07.2008. u 21:52

Ubijem maloprije onog Shade i dobijem nakav Xfire event item. Mozel mi ko to objasnit za sta je to, i da mi da download link od tog xfire.
Hvala
EDIT
Igrica je cabal, a za ovo koliko ja tema postavljam i koliko postova napisem se vas netice, hvala onima koji su stali na moju stranu.
Ja sam aktivan clan ove zajednice iako sam samo godinu dana ovdje. Za razliku od nekih koji se regaju da bi pitali nes, a opnda vise nikad nedodju na site.
Zapocetih tema - 73
Napisanih postova - 322

Ti svako malo temu postavljas.. Cim te zaboli zub postavi temu! Tek si godinu dana na gamersu... Potrudi se malo.. Googlaj..

Mislis da ce se neko zbog tebe namuciti, jer ces mu reci samo hvala.. Stavi 50 bodova.. Neko ce ti pomoci..

EDIT: Ti dodjes svako malo pa pitas.. (za razliku od drugih)

Trebao bi barem pokusati sam nesto rijesiti... Zasto sluzi google? Vjerovatno ga ne koristis... Sto bi ga koristio kad ti je lakse postaviti temu..

Over and quit!

spY je napisao/la:
Zapocetih tema - 73
Napisanih postova - 322

Ti svako malo temu postavljas.. Cim te zaboli zub postavi temu! Tek si godinu dana na gamersu... Potrudi se malo.. Googlaj..

Mislis da ce se neko zbog tebe namuciti, jer ces mu reci samo hvala.. Stavi 50 bodova.. Neko ce ti pomoci..

Trebao bi barem pokusati sam nesto rijesiti... Zasto sluzi google? Vjerovatno ga ne koristis... Sto bi ga koristio kad ti je lakse postaviti temu..

Over and quit!

STo tebe boli ku**c sto on postavlja teme? Brini se za sebe !
a sta tebe boli Q sta on pise...i ti se brini za sebe...mozemo tak u nedogled..,..
spY je napisao/la:
Zapocetih tema - 73
Napisanih postova - 322

Over and quit!

zar ima veze koliko je ko na gamersu? on je bar kulturno nesto pitao a ne spamao kao neki...ti mislis da bi se svi registrovani na g.ba prodali za par bodova?
radaju se talenti koji nezaju napisati temu!!!
spY je napisao/la:
Zapocetih tema - 73
Napisanih postova - 322

Over and quit!

njegov problem ako on postavlja tolko tema...admini su tu da rijese....
spY je napisao/la:
Zapocetih tema - 73
Napisanih postova - 322

Over and quit!

Uvlaci se.
http://www.xfire.com/cms/xf_cabal_online/
sta trebamo da budemo aktivni par godina da bi mogli nesto pitati ??? jesmo li ovdje da pomognemo jedni dr il ne ??

a sto se tice xfire-a to mozes skinut a i nemoras....imas nekakav event uskoro, tice se toga da instaliras xfire,da napravis klan na njihovoj oficijanloj stranici i da pozoves sto vise prijatelja u taj klan.....na kraju se djele nagrade onim najaktivnijim i najbrojnijim
@all
nekontam sta svi skrecete sa teme. samo da vam je dobiti jedan pisljivi post... nisam evo vidio ni jedan post da je u vezi sa temom
ja cu ti reci za sta sluzi x-fire event ali prije toga da skrenem paznju da svi koji su ti odgovorili da nemaju pojma o gamingu , nek se drze kafica i cura to je za njih a ne igre nislucajno, dakle x-fire ti omogucava da sudjelujes u SUMMER-event tjst. da ga instaliras i da pokrenes cabal preko x-fire..ako imas u igri taj item(i ja ga imam) onda sudjelujes u nagradnoj igri...par ljudi koji budu imali najveci fond sati igre dobijaju besplatan premium i blesing bead+ !!! uzivaj

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.