Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

dll error

81 pregled · 10 odgovora · otvorena 08.07.2008. u 13:19

znaci cim upalim komp pojave mi se ova 2 errora...ako netko zna sta je molio bi da mi pomogne...na pc-u nema virusa 100% ...a ne znam sta bi drugo moglo bit

Imam osjecaj da ces morati da reinstaliras windows... Jer ti fale neka 2 DLL-a ...
odkad ti se to pojavljuje ?
ja kad sam skinuo temu ono vista transformation sje'' mi se komp , sve nekakvi problemi se javljali pa mozda je i kod tebe taj problem :s
mozda je malo glupo, ali pokusaj sa System Restore i vrati na dan kad je sve bilo uredu 
skala je napisao/la:
mozda je malo glupo, ali pokusaj sa System Restore i vrati na dan kad je sve bilo uredu 
aaaa oca mi nisam se ovog sjetio ...hvala care...
ali mogu li ja pitat da mi neko kopira ko ima vistu ta da dll filea i da ih ja stavim kod sebe...jer neki dan sam formatiro... :$
Smito je napisao/la:
aaaa oca mi nisam se ovog sjetio ...hvala care...
ali mogu li ja pitat da mi neko kopira ko ima vistu ta da dll filea i da ih ja stavim kod sebe...jer neki dan sam formatiro... :$
pa nije ti ovo iz system ili system32 foldera :S ovo je do teebe.
Gunfort_ je napisao/la:
http://www.dll-files.com/

ukucaj tu ta dva dll file sto ti nedostaju i skini ih,i onda ih samo kopiras gdje su i ostali
lijepo smisljeno,ali nemoze ja sam probao,nece !

morat ces reinstal system
xp0zer je napisao/la:
lijepo smisljeno,ali nemoze ja sam probao,nece !

morat ces reinstal system
zasto ne bi moglo?Ja sam kod sebe tako par puta radio.Ne mora se za svaku sitnicu komp formatirati
pr0baj sa TuneUPom ...cini mi se da ima neki dodatak za vracanje dllova ...[cini m ise 70%]
edinowskii je napisao/la:
odkad ti se to pojavljuje ?
ja kad sam skinuo temu ono vista transformation sje'' mi se komp , sve nekakvi problemi se javljali pa mozda je i kod tebe taj problem :s
Kako sam mogao primjetit ovo nije Transformacija ovo je bash Vista ...

nego, drug nesh si fulo pri installaci izgleda probaj nanovo install :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.