Diskusija
dll error
81 pregled · 10 odgovora · otvorena 08.07.2008. u 13:19
Imam osjecaj da ces morati da reinstaliras windows... Jer ti fale neka 2 DLL-a ...
odkad ti se to pojavljuje ?
ja kad sam skinuo temu ono vista transformation sje'' mi se komp , sve nekakvi problemi se javljali pa mozda je i kod tebe taj problem :s
ja kad sam skinuo temu ono vista transformation sje'' mi se komp , sve nekakvi problemi se javljali pa mozda je i kod tebe taj problem :s
mozda je malo glupo, ali pokusaj sa System Restore i vrati na dan kad je sve bilo uredu
skala je napisao/la:
mozda je malo glupo, ali pokusaj sa System Restore i vrati na dan kad je sve bilo uredu
ali mogu li ja pitat da mi neko kopira ko ima vistu ta da dll filea i da ih ja stavim kod sebe...jer neki dan sam formatiro... :$
Smito je napisao/la:
aaaa oca mi nisam se ovog sjetio ...hvala care...
ali mogu li ja pitat da mi neko kopira ko ima vistu ta da dll filea i da ih ja stavim kod sebe...jer neki dan sam formatiro... :$
http://www.dll-files.com/
ukucaj tu ta dva dll file sto ti nedostaju i skini ih,i onda ih samo kopiras gdje su i ostali
ukucaj tu ta dva dll file sto ti nedostaju i skini ih,i onda ih samo kopiras gdje su i ostali
Gunfort_ je napisao/la:
http://www.dll-files.com/
morat ces reinstal system
xp0zer je napisao/la:
lijepo smisljeno,ali nemoze ja sam probao,nece !
pr0baj sa TuneUPom ...cini mi se da ima neki dodatak za vracanje dllova ...[cini m ise 70%]
edinowskii je napisao/la:
odkad ti se to pojavljuje ?
nego, drug nesh si fulo pri installaci izgleda probaj nanovo install
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.