Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 18 bodova

Comp. problem

118 pregleda · 5 odgovora · otvorena 07.07.2008. u 14:47

pozz svima, posebno onima koji su pravili novi gamers.ba sto je stvarno trebalo dosta truda za ovo (ash, FataL, itd...)
E sad da predjemo na stvar.
Posto sam ja cesto kod rodjaka na njegovom comp.-u desava se jedan problem. Nakon nekog vremena rada kompjutera, 3 puta "blinkne" crno i ugasi se monitor (umjesto zelene lampice gori narandjasta) a procesor normalno radi, tj. Zelena lampica upaljena i sve uredu. E sada, da li treba kupiti nesto ili sta vec da se odradi ?
Ko pomogne njemu nagrada. HVALA
Drmno monitor, uzmes novi, a moze bit i do graficke... :/
Vidi iza monitora kablo jeli kako treba ukljuceno zna se desit ne zavrnes dobro i malo lupis od sto ono se gasi jer da je sta otislo nebi radilo nikako
graficka 100%

ili ti je osao slot ili ti nevalja hladenje na grafickoj ili napajanje iste..to se desava kada bude prevelika temperatura graficke ili nema dovoljno struje. isprobaj s drugom grafickom, ako se ne gasi do graficke je..ako se nastavi gasit maticna ti je osla..tj. slot

EDIT: Sto mi ispod citiraj i edituj ima i button pomogao? jel to svima tako?
SySteM_eRrOr je napisao/la:
graficka 100%

ili ti je osao slot ili ti nevalja hladenje na grafickoj ili napajanje iste..to se desava kada bude prevelika temperatura graficke ili nema dovoljno struje. isprobaj s drugom grafickom, ako se ne gasi do graficke je..ako se nastavi gasit maticna ti je osla..tj. slot

Da i u mene to ima treba prijavit ko bug
SySteM_eRrOr je napisao/la:
graficka 100%

Svakako.I meni se to deshava.Nekad kad mi u cs neko baci flesh monitor pobudali skroz.Odjednom se ekran zatamni.
Znaci probaj nove drivere za graFu.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.