Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

mig33 vs ebudy

304 pregleda · 20 odgovora · otvorena 30.06.2008. u 13:44

ovako otvorio sam ovu temu jer me zanima

1.koji koristite (ako koristite)
2.zasto
3.cijena (razlika)
4. bolje opcije i sve ostalo sto postoji

ja koristim obadva programa al imam problem sa ebudy-em .budem na kompu bude 30 online dodjem na ebudy bude mi samo 10 .

no spam
               sh0 je napisao/la:
taj 2 koristim bolji je 2 puta manje trosi naftu to je to ...

i ja isto takoo!!1
mi33 - manje trosi (a to svi gledaju)
nekako jednostavniji....
i drazi
eh jos ovo .cuo sam da kada na ebudy-u nista nepises da ti neide kr.to mi nema bas logike al et.jel tacno znal neko provjereno?

ja koristim takodjer mig33 i stvarno dosta vremena provodim .dobro ne sad pola dana al etc ono navecer.....i sa kr sam relativno zadovoljan
ebuddy jel je laski za koristenje
mig33 koristim od kako znam za to .. a i netrosi puno ja mjerio kod sebe... cjeli dan na msn preko moba 2 KM mozda malo vise
nemogu se sjetiti al ima jedan bolji messinger za mobitel moram vidjeti na starom mobu imam zapamcenu stranicu od messinger i 0.20 kf 1.3 sati

Btw. ebuddy nije los :S samo ja nemogu uci na msn nikako 1500 kontakata
e-buddy jednostavniji i drazi
mig33
ebuddy najbolji netrosi puno nije komlikovan samo ga instaliras upies adresu i razgovaras za malo para
Mig33 i ebuddy se drasticno razlikuju.

migg33 je vise za mobitele kompaktibilan... dok ebuddy vise adekvatan kada msn neradi
mig33 pwnz u all
mig 33 mnogoooo jeftiniji
po meni ebudy jer je ljepsi ali vise trosi
mig33 je meni deset puta bolji zato sto je laksi i jednostavnije za upotrebu.....Znaci ima sad ovaj sto ja koristim mozes slat slike sto je premocno a i manje skida kredita

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.