Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 5 bodova

stronghold crusader (5+5)-10

246 pregleda · 16 odgovora · otvorena 28.06.2008. u 13:44

znaci imate naziv igrice gore.radi se o tome da igram misije i presao sam 17 misija a ostalo je jos 23 meni se cini i nemogu proci nikako znaci ja samo sto pocnem da igra ova 3 vec imaju sve i napadaju me a nalayim se u sredi.iskoristio sam one bonus koke nemam vise et ak ko zna sta da cinim ak ima kakv chit da prodjem tu misiju ili sta bilo sta molim vas et od mene skomnih 5 bodica i od admina 5

mi 5+5 admin- 10bodica tnx
Uvjek postoji neka kvaka ..
Neka rucica ... Nesto ili neki kamen da pomaknes ...
razgledaj malo jbt.. .JA sam znao po 1 dan hodati po misiji nekoj dok ne skontam sta treba da uradim
               picharz0r je napisao/la:
razgledaj malo jbt.. .JA sam znao po 1 dan hodati po misiji nekoj dok ne skontam sta treba da uradim

Sine sto baci bombu ocati

AAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ADMIN MOLIM VAS DA STAVIS OVU SLIKU KO SLIKA TJEDNA.Lik se provali nane mila.Kakva kvaka,kakv kamen,kakvo hodanje sine dragi i mili otidjes www.google.com/stronghold crusader i pogledaj igricu o kojoj se radi nemoj se provaljivati i pisati spamove glupe

Glupane sine vidis ti naziv a?

www.google.ba pa ukucas
stronghold crusader i vidis o cemu se radi nemoj spamati ocati glupog.sad si imo 70 poruka sad gledam imas 91 sabane jedan mali.cuti vise pito sam ko zna a ko nezna nezna
               Ma*ster je napisao/la:
Sine sto baci bombu ocati

AAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ADMIN MOLIM VAS DA STAVIS OVU SLIKU KO SLIKA TJEDNA.Lik se provali nane mila.Kakva kvaka,kakv kamen,kakvo hodanje sine dragi i mili otidjes www.google.com/stronghold crusader i pogledaj igricu o kojoj se radi nemoj se provaljivati i pisati spamove glupe

The page - www.google.com/stronghold - does not exist.

gori si ti spam od mene ...
Ja ti samo kazemm ...
A trebao si navesti o cemu se radi u igrici ...
Onda bi ti pomogli
Rješenje
               picharz0r je napisao/la:

The page - www.google.com/stronghold - does not exist.

gori si ti spam od mene ...
Ja ti samo kazemm ...
A trebao si navesti o cemu se radi u igrici ...
Onda bi ti pomogli

hahahhahahaahahha

pa lik ti je napisao ime igre,sta ti ima objasnjavati,ako ne znas o cemu se radi onda suti.Omg,rucice i kamenje kod strategije

Pokusaj malo promjeniti taktiku kako igras.Pokusaj s towerima na pocetku.I pravis tu samo strijelce i stavis onu vatru unutra.Tako je se lagano na pocetku braniti.
A ako vec nikako ne ide,evo ti skini sebi trener.Jest da tako nije ni malo zabavno

http://www.mofunzone.com/game_trainers/stronghold_crusader.shtml
Gledaj tu sam igricu igrao prije i mocna je...
Ta misija nije lagana ali jeste moguca za preci.
Npr ogradis sve okolo sebe vodom i ostavis jedno mjesto da mogu usetati a posto su oni glupi ko qrac jer su PC svi ce tuda htjeti proci...tu pored naredas par Towera velikih i onu zab sam kako se zove ugl zapaljivo nesto po podu...i stavis archerima da imaju vatrene strijele i kad svi podju tuda ti zapalis i tako stalno...Ugl znaci ostavis mali prostor dje mogu uci i tvoji neprijatelji glpi ce svi ici tu...pokusavat ce se usetati a ti naredaj towera itd a vamo okolo nemoj nista
Neznam jesam li ti dobro objasnio al pokusao sam sto sam bolje mogao.
ako te odmah napadaju sagradi onaj mercanary da one mos kupiti archere odmah napocetku .. jer imas jel tako 10000golda odbrani se od prvog napada i onda rushaj rijiei se jednog ili sagradi se.. (jel to ona protiv tri rataa ) ako jest ja sam je dobio tako sto sam sve pare potrosio kupio mercanaries archere i raso na njih
Jao boze moj, jao sta rece covjek i osta ziv...
Aj jarane, ovaj ti je pravo pomogao...idi nadzi te kvakice ili to kamenje

Mozda kad pomaknes to kamenja u protivnickom gradu, mozda cak i uspijes pobijediti ostale protivnike.

Btw, igrao sam do sada sve strongholde...i moja taktika je uvijek bila, prvo dobra odbrana, znaci zidovi + voda...po mogucnosti postavis ispred grada ono...i onda ces lahko...
picharz0r je napisao/la:
botu jedan znas li ti uopste sta je stronghold

btw. pokusaj na google : stronghold crusader trainers
al pazi da virus ne pokupis
KenanK je napisao/la:
botu jedan znas li ti uopste sta je stronghold

btw. pokusaj na google : stronghold crusader trainers
al pazi da virus ne pokupis
evo dokaza da mnogo ljudi koristi cheats...
Javno je prizno....
areiZor je napisao/la:
evo dokaza da mnogo ljudi koristi cheats...
Javno je prizno....
omG
dje si ti cheat
KenanK je napisao/la:
omG
dje si ti cheat
sta je tkz trainer?
objasni mi a sta sluzi.... ja neznam xD
areiZor je napisao/la:
sta je tkz trainer?
objasni mi a sta sluzi.... ja neznam xD
ja objasnjavati necu jer ne znam...
skontaj ja sam na google ukucao : stronghold crcusader cheats
a ono izbacilo nesh trainers
KenanK je napisao/la:
ja objasnjavati necu jer ne znam...
skontaj ja sam na google ukucao : stronghold crcusader cheats
a ono izbacilo nesh trainers
treiner ti je slicno cheatu...tj. npr diablo2 trainer...koristio ga je jedan moj haver...napravio je lika koji je bio lvl 5 i u igri je ubio mene koji sam bio lvl 37 jednim udarcem....udario me sakom, a saka lvl 5 oduzima 1dmg. Sto znaci da je lik heckan, da je cheatan...

Trainer je druga vrsta cheata... al nebitno
areiZor je napisao/la:
treiner ti je slicno cheatu...tj. npr diablo2 trainer...koristio ga je jedan moj haver...napravio je lika koji je bio lvl 5 i u igri je ubio mene koji sam bio lvl 37 jednim udarcem....udario me sakom, a saka lvl 5 oduzima 1dmg. Sto znaci da je lik heckan, da je cheatan...

Trainer je druga vrsta cheata... al nebitno

ok
necemo vishe spammat
ako jos nisi preso , mozes u folderu igre izbrisati opcije za razvoj NPC-a ( bota ) tako da te on nece napadati nikako niti ce graditi nisto vec ostaje samo sa onim sto dobije na pocetku , al tako je glupo igrati . Da to nije ona mislija prodiva 3 Saladina ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.