Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 11 bodova

Wirelles @ N95

177 pregleda · 6 odgovora · otvorena 27.06.2008. u 16:44

kupio sam nokiu N95 od 8gb tj. onu crnu i sad ima lafo onaj Wirelles na telefonu, nadjem ISP i sve, ali interisuje me gdje da ukucam username i pw.? ima neki program, fabricki je doshao WLAN-Assistent.. trazim eo vech 1 mjesec ali nemogu nikako da skontam gdje se ukucaje User i pw!

ko pomogne 11 bodova
Cuj kada pokreces pocetnu stranicu otvori ti ono gdje se logujes na svoj net acc...
Ono "login" moras pokrenuti pocetnu stranicu ...
A WLAN ti prikazuje signal ...
Znaci samo treba da pokrenes pocetnu stranicu, i onda ti samo izbaci "login"
Gornje prazno mjesto ti je username
Donje prazno mjesto je pasword ..

Kod mene je tako ...
Eto ako ne skontas kontaktiraj me preko msn-a imas ga u mom profilu
stavi wlan scaning on na main meniju , kad nadje samo se connectuj sam ce ti popup doci da ukucas password. Bar je na mojoj tako islo za Miris i Dibek wi-fi spot.
u was najvjerovatnije ima onaj hotspot vrag, ono kad udjes na stranicu bilo kakvu da ti pokrene site taj od ISP pa preko njega ukucas user i pw, ali kod mene nema toga, jer nije ISP to nariktao, sa pca ulazim kao na prijasni dial up, znaci ukucam username i pw i udjem, i sad ja to trazim na telefonu..

A to sto se tice tog da udjem na pocetnu stranicu, ne izbaci mi nishta, lafo 100% signal a tamo diskonektuje me nonstop:S
               GruNt je napisao/la:
u was najvjerovatnije ima onaj hotspot vrag, ono kad udjes na stranicu bilo kakvu da ti pokrene site taj od ISP pa preko njega ukucas user i pw, ali kod mene nema toga, jer nije ISP to nariktao, sa pca ulazim kao na prijasni dial up, znaci ukucam username i pw i udjem, i sad ja to trazim na telefonu..

A to sto se tice tog da udjem na pocetnu stranicu, ne izbaci mi nishta, lafo 100% signal a tamo diskonektuje me nonstop:S

koja ti je pocetna stranica... pokusaj neki forum kao npr. gamers.ba ...
Mozda ti se od prije neka zapamtila pa ti samo to izbaci...
Ili otidji u WLAN i tamo nadjes :
View Available Wirelles Nework.. I pokusaj naci ...
Cuj mozda ti nemoze da nadje IP Adressu pa je do toga...
I do toga mnogo zavisi...

Idi u Wlanu "Scan" Pa vidi koje su ti mreze dostupne ...
Pa se na jednu konektuj ...
Imam ja isti i imam W-LAN router kuci .... Samo idi refresh W-lan networks odma na "desktopu" i kada ti nadje mrezu (bila pod pw-om ili ne) idi start web browsing ... ako ima pw trazit ce ti tu pw.... ako nema samo ce ti otvoriri home page... dalje je lagano
imam kao ti n95 8gb...ak si u S....cijener pripremi i namjestit cu ti

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.