Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 21 bod

Virus - Nema mi HDDova

163 pregleda · 6 odgovora · otvorena 26.06.2008. u 20:55

Dakle , nedavno sam postavio temu za virus , i niko nije pomogao direktno , skinuo sam sve preograme za spyware i uklonio polovinu [Sad imam pristup Control Panelu , Sart Meniju , Run komandi] , Ali mi u MyComputer nema ni jedna particija HDDa ...Gledao sam u Device Manageru i tu su obje , samo shto ih u MyComputeru nema ...
Ko pomogne njemu 26 bodova ... cus
ako ti je toliko shebano nemoj se džaba patit da ga napravis fino uzmi winxp sp2 ili sp3 i dignis sistem ponovo
Udji preko safe mod-a na administrator acc i bice.

Il' probaj kad otvoris My Computer, gore upisati umjesto My Computer, napishi samo "C:" bez navodnika ofc..
               AlienzZ je napisao/la:
Udji preko safe mod-a na administrator acc i bice.

Il' probaj kad otvoris My Computer, gore upisati umjesto My Computer, napishi samo "C:" bez navodnika ofc..

Sve znam , ali sta se pritisne da udjem Preko Safe Moda u comp , sistem nemogu oborit jer mi nema HDDova - ne preopznaje ga!
               requeLL je napisao/la:
Sve znam , ali sta se pritisne da udjem Preko Safe Moda u comp , sistem nemogu oborit jer mi nema HDDova - ne preopznaje ga!

kakve veze ima HDD sa CD-om

lijepo ubacis CD od windowsa i dignes sistem
               Skille je napisao/la:
kakve veze ima HDD sa CD-om

lijepo ubacis CD od windowsa i dignes sistem

Ovako nasao sam rijesenje , sljedece:
Usao u SafeMod [F5 kad se racunar pali] , i pored mog administrator acca bio je josh 1 ali pod passom , za taj acc ja nisam znao , dakle usao sam u svoj acc i napravio josh 1 acc ali sam nastimao da taj acc koji napravim bude admin , rr komp usao na acc koji sam napravio i sve je radilo ...
SW4T eto rjesenje..
Da ali kad sam isao na boot sve ok dok mi ne kaze da neam HDDa...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.