Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Gamers.ba Administracija

0 pregleda · 20 odgovora · otvorena 25.06.2008. u 17:15

Pod prvo Tema je dignuta u podforumu Gamers.ba, gdje piše sljedeće...

" Ideje, kritike, pohvale, zalbe ... sve je dobrodoslo "

E onda da krenemo...

Nedižem temu sa nekog lijevog acc-a, jer me boli neka stvar, oćete li me opet banovati, izbrisati itd...

Napisat cu samo neke ćinjenice, sa kojim ja mislim da se veći broj ovog portala slaže...

1. Forum davno propao ko kauć, zbog velikog spama, u kojem sam i ja nekad ućestvovao...

2. Admini (pojedini) se digli samo tako...

FataL-e ili ti ga Kemice, odrasli smo zajedno, u istom kvartu, igrali autića, žmire, ganje i tako tih djećijih stvarćica...

Bio si rega dok nisi ADMINA dobio ovo ti ko jaran govorim, a sad si se "MALO DIGAO"...

et rekao sam sto drugi nisu smijeli reci, bojali se BAN-a i brisanja profila...

Meni su izbrisali profil, i sta sad necu ko bushido dotaci dno zivota (SALA)

et razmotrite
trust me , daes is back
škore nisi jedini sa owom temom

bilo ih je x prije tebe

izgleda da se poceo poprawljati

samo ima jos poyedinaca ... tj. nekih 20K koji nikad nece odrasti

cus
Pošto nemam za edita, i pošto znam da će me banovati nakon ovoga, da dodam...

Zar nije tako, kako sam napisao u temi ?

zajKO, Anel, Lizzi i Dino najjaci admini

neki se neće složiti al je tako XD

et pa pa da se pozdravim...

dobro shvats moj škore uzdiglo se sve to ba. zajkoni se polako, ali sigurno vraca daes - maes , feel the duality ^^
Dizanje je pozitivno.

Revolucija pocinje.
1. Ne da si spamao ponekad već si spamao kao nitko na forumu.
"Propao je z*** velikog broja spama,tko je spamao?

FataL-a neznam u RL. vec samo preko g.ba, isti je kao i prije...
Ako ti je prijatelj s kojim si odrastao zajedno, igrao žmire i autica...Je li jedan acc. ili bann. vrijedan gubitka prijateljstva?
-Razmisli malo covjece !!
što kažu:
Družba je družba, služba je služba

Post dobio aplauz od FataL

takav je nas mentalitet =)

KilluminAti je napisao/la:
1. Ne da si spamao ponekad već si spamao kao nitko na forumu.
"Propao je z*** velikog broja spama,tko je spamao?

FataL-a neznam u RL. vec samo preko g.ba, isti je kao i prije...
Ako ti je prijatelj s kojim si odrastao zajedno, igrao žmire i autica...Je li jedan acc. ili bann. vrijedan gubitka prijateljstva?
-Razmisli malo covjece !!
što kažu:
Družba je družba, služba je služba

Ne nisam ja rekao da sam ja ljut na njega NEDO BOG, on mi je bio jaran i ostat ce ...

nisam ja debil da se ljutim radi brisanja acc-a :S

Kemica i buraz mu Asim aka WickY ce mi uvijek biti haveri
Fatal sad lafo ne valja jer je lik realan, jer banuje spamere, i boli ga muski spolni organ sto mu je neko jaran, ako ne postuje pravila ovog foruma dobit ce ban... Takav admin i treba da bude, a ne vrsit diskriminaciju medju clanovima portala.... RESPECT

`score. je napisao/la:
Ne nisam ja rekao da sam ja ljut na njega NEDO BOG, on mi je bio jaran i ostat ce ...

nisam ja debil da se ljutim radi brisanja acc-a :S

Kemica i buraz mu Asim aka WickY ce mi uvijek biti haveri

Pa sta je onda razlog da postavis ovu temu ?
Da kazes da se Kemo digo odkad je admina dobio?!

Ako to mislis varas se.Ali ja nevidim razloga zasto bi takvu temu otvorio.
Pod starim acc. ovu temu nebi nikad otvorio al et...

stay cool
Hmm pa ja uopste ne obracam paznju na Admine.Neka ljudi rade svoj posao...I to sto banuju pa ne rade to bez razloga.Samo nek nastave
               KillaOR je napisao/la:
Fatal sad lafo ne valja jer je lik realan, jer banuje spamere, i boli ga muski spolni organ sto mu je neko jaran, ako ne postuje pravila ovog foruma dobit ce ban... Takav admin i treba da bude, a ne vrsit diskriminaciju medju clanovima portala.... RESPECT

Nekazem ja da me nebanuje sto sam mu jaran, nek me banuje i banovao me je:S

nema vezze to ...

nego kazem samo cinjenice sta drugi govore ...
Pa sta je onda razlog da postavis ovu temu ?
Da kazes da se Kemo digo odkad je admina dobio?!

Ako to mislis varas se.Ali ja nevidim razloga zasto bi takvu temu otvorio.
Pod starim acc. ovu temu nebi nikad otvorio al et...

stay cool

Dizao sam sa starim accom i jos ovakvih slicnih tema ...

mnogo slicnih tema o adminima i tako to...

ja sam samo napisao sta drugi govore, i kako se meni i drugima cini ...

a sad jesam li u krivu ili u pravu neznam ...
               `score. je napisao/la:
Dizao sam sa starim accom i jos ovakvih slicnih tema ...

mnogo slicnih tema o adminima i tako to...

ja sam samo napisao sta drugi govore, i kako se meni i drugima cini ...

a sad jesam li u krivu ili u pravu neznam ...

nisi u pravu kazem ti opet: Družba je družba, služba je služba
nisi u pravu kazem ti opet: Družba je družba, služba je služba

Oke pogrijesi o sam

sry na dizanju teme ...

odo sad na kafu pa se cujemo drugi put ...

za jedno 4 mjeseca (K) ya all
Zar se ne moze voditi, normalan, zivot i biti na ovom portalu?!

Ak sam nesto zgrijesi, pprotupravilima ovog foruma, brate bannujte me odma, nemam ja tu sta...

Iovako Ionako nemam nikake vajde, ajd pozz raja...
Peace!
Ja sam ovde registrovan veoma davno i gledam iz dana u dan kako ovo propada, zato sam i prestao da postam...

1.Kao sto si vec rekao spam... Zgadi mi se kad vidim da likovi koji su se reg. 10 000+ Imaju po 2000 postova i vise !

2.Mislim da bi i tebi trebalo da bude jasno da G.BA nece biti ono sto je nekad' bio ne kazem da on MOZDA nece biti bolji, ZA NEKE. Sta s' time hocu da kazem... Bice na njemu sigurno vise "discipline" koja se tzv. "revolucijom" polako uvodi... Ali nece vise bi't onih zajebancija na g.ba z*** kojih sam nekada i volio ovaj site...

Kad dodje bok1 i potavi temu nidje veze o nekom klubu koji igra taj dan i svi koji kazu da pobjedjuje dobiu aplauz... Ili kad neko nesto "izvali" dobije aplauz... A ne kao sad, 10 postova nemoj spamat i samar...

Zato sam volio g.ba kad su daes i bok1 bili ON =)

Nisam vidio "zelenih slova" u postu vec po' godine, samo crvenih !

A vise ni pjesme ne mozes trazit xD Odma ban =)

A da ne pricam o dizanju teme vezanoj za neki ljevu utakmicu

Tebi FataL zeli srecu u revoluciji kao i ostalim koji se trude oko toga, i iskreno mislim da ce jednog dana bit nesto od toga, samo zelim da kazem da sam vise volio kad su se svi zajebavali a ne sad kad su svi ozbiljni i samo seru jedni drugima !

Nikad se nisam bojao "BAN-a"... Sto jest jest, kemo previse si se digo i "uživio" u ulogu administratora ...
Forum ne propada z*** spama, to je zapravo najmanji razlog zasto je propao. Jednostavno sami clanovi su doveli do toga. 2-3 posta u mjesecu se mogu naci kvalitetna, dok 95% ostalih postova su cisto njesra sto nicemu ne sluze. Nema vise "inteligentnih" (ne znam kako da se drugacije izrazim) clanova koji bi sa cejfom posjecivali ovaj portal. Vecina kaze da su u pitanju godine. Bogme nisu. Generacije od '91 pa nadalje godista su prosto retardirane. Glavni cilj - psovat, pusit i popit alkohola sto se vise moze. Cast izuzecima naravno. Starije generacije koje su bile u nasim godinama su bile puno zrelije (ne po kvaliteti postova, vec opcenito u zivotu). Samo kad pogledam ko se sve upisao u gimnaziju (bilo koju), povraca mi se. Ali 'ebga, takva je drzava, samo guzonje i ratni profiteri dobro prolaze, dok za ostale se ne moze bas tako reci. Ovo je objektivno gledano.

Iako i sam imam 16 godina, sigurno imam pravo da kritikujem neobrazovane kretene koje kvare okolinu u kojoj zivimo.

Btw, dzaba banovi i ostala sranja, to ne pomaze. Samo na nekoliko trenutaka uklanjate problem. K'o 'ebene tablete za glavu. Anegletik. Treba to sve iz korijena sasjeci. Kako? Ni sami Bog to ne zna.

Btw2, Einstein je rekao: "2 stvari su beskonacne. Svemir i ljudska glupost. Dok za svemir jos nisam siguran."

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.