Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Link

Info portal v2

233 pregleda · 15 odgovora · otvorena 21.06.2008. u 17:55

Postovani gameri!
Ne tako davno smo ovdje objavili novi info portal, kojem je misija sto brzi updejt vijesti iz svih sfera drustvenog zivota..

Tada smo primili dosta pohvala, ali i kritika na racun naseg sajta..
Najvise ste se zalili da se sajt sporo otvara, te da su slike prevelikih dimenzija.

Ovim putem vas obavjestavam da je u funkciji v2 ovog sajta.

Takodjer,potrebni su nam veoma ozbiljni ljudi da budu dio naseg tima,tj. da budu authori..

Sve pohvale i kritike su, naravno, dobrodosle!

Pozdrav!
mogul ja neshta da kazem. u zadnje vrijeme znas koliko se pojavilo ovakvih site-ova,tako da mislim da cete se morati "oznojiti" da budete iznad ostalih

svidja mi 10

Jbt znas sta mene zanima eto ti si rekao 10 i sada neokrivljujem tebe (jer mozda je neko drugi) se potrefilo ti kazes 10 njemu ocjena 8.....
dobar,dobar od mene 10-ka
samo jedna primjedba:u meniju pise FORUMI ostalo sve ok
Sajt je za 10 ali samo dizajn promjenite Bijela i Zelena ne idu
               1337SmaiL je napisao/la:
Sajt je za 10 ali samo dizajn promjenite Bijela i Zelena ne idu

dobar sajt 10tka ,, boje dobre !
               SheytaNell je napisao/la:
mogul ja neshta da kazem. u zadnje vrijeme znas koliko se pojavilo ovakvih site-ova,tako da mislim da cete se morati "oznojiti" da budete iznad ostalih

svidja mi 10

Jbt znas sta mene zanima eto ti si rekao 10 i sada neokrivljujem tebe (jer mozda je neko drugi) se potrefilo ti kazes 10 njemu ocjena 8.....

Neko je vjerovatno glasao bez da je pogledao sajt, i odgovorio na temu...

Ima nas svakakvih...
               RIP|c0 je napisao/la:
Neko je vjerovatno glasao bez da je pogledao sajt, i odgovorio na temu...

Ima nas svakakvih...

mrzim takve i vjerujem da se nadje onih kojima je cilj da dobijes sto manju ocjenu .....mozda zato sti su na njihovim temama dobijali jadne ocjene

poslije moje ocjene je ostalo 10

joj extra svidja mi se i onaj tv program i vote

svaka cast ja sam morao odgovorit jer bi mi post bio pola metra....
Edit: nesta me ebe registracija a bas hocu da se reg

Edit2: ja autor?hvala

Edit3: znaci ja ispunim sve podatke,email,username i sad pasword.ja ukucam 432 puta 100% istu pasword al on nece da mi potvrdi ja idem kad sve zavrsim kliknem na registruj se i samo stoji i pocrveni ono potvrdi pas.u cemu je problem

Edit4: to brate ......
dobro je od mene 10.....
svida mi se zato sto nije nesto sareno i to....ljepe boje odmaraju oci
pravo dobar 10 od mene
               SheytaNell je napisao/la:
mrzim takve i vjerujem da se nadje onih kojima je cilj da dobijes sto manju ocjenu .....mozda zato sti su na njihovim temama dobijali jadne ocjene

poslije moje ocjene je ostalo 10

joj extra svidja mi se i onaj tv program i vote

svaka cast ja sam morao odgovorit jer bi mi post bio pola metra....

mah..postavio sam temu, da cujem komentare, bili oni losi ili dobri...a to koliku cemo ocjenu dobiti..to me nimalo ne zanima,upravo z*** cinjenice da moze klikati ko hoce,dakle nije relevantan i tacan podatak..

I da se pocnemo baviti stvarima koje nisu vezane za sinocnju utakmicu...

pozdrav

EDIT:Sejtane u cemu je problem pri registraciji?

EDIT2:probaj se sad logovati!
Enabled si

EDIT3:sve sto te bude zanimalo, imas forume
POtrebno nam je josh 4 moderatora....mozda cak i 5, da svaki jedan covjek bude zaduzen za jednu sekciju, temu.

Znaci traze se samo ozbiljni ljudi...dok je bio v1 primili smo dva tri moderatora, al bili su samo aktivni prvih par dana i onda ni glasa od njih.

Mislim da ovaj sajt ima potencijala...i da moze konkurisati ostalim bh info portalima. Samo je bitno redovno update vijesti...i zato su nam potrebni ozbiljni ljudi...najbolje bi bilo da se nam jave samo punoljetni zainteresovani...ne djeca sto ce copy paste vijest sa drugih info stranica...Naravno, i timski rad je bitan...bitnoo je razgovarati sa drugim clanovima, predlagati kako napradovat sa stranicom, sta promjenit, popravit itd.

Et zainteresovani se javite na [email uklonjen] ili neke druge mail adrese od administratora ovog sajte, koje naravno mozete naci i u nasim forum profilima na www.info-online.com.ba

Enjoy
ma sve veoma slicno onom itsvijet.org ali dobra je stranica samo naprijed

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.