ljudi znal iko stranicu za skidanje football managera na mobitel.....
Pitanje
Zaključana
Football manager
224 pregleda · 14 odgovora · otvorena 21.06.2008. u 13:39
- Fulio si forum xD
- Udji na internet u mobietlu, udji u google.com i namesti da trazi za mobilni, ukucaj football manager game download i nacices .. Tako ja trazim igre
- Udji na internet u mobietlu, udji u google.com i namesti da trazi za mobilni, ukucaj football manager game download i nacices .. Tako ja trazim igre
smk je napisao/la:
ne moze pokusavo sam dosta puta...otvara mi za pc manager...
| - Fulio si forum xD - Udji na internet u mobietlu, udji u google.com i namesti da trazi za mobilni, ukucaj football manager game download i nacices .. Tako ja trazim igre |
ne moze pokusavo sam dosta puta...otvara mi za pc manager...
Evo ja cu ti send na PM..imam ih masu i svi su ispravni..samo mozes mi reci koji ti je telefon
RedCarp je napisao/la:
kaako to mislis...a telefon je samsung SGH E900
| Evo ja cu ti send na PM..imam ih masu i svi su ispravni..samo mozes mi reci koji ti je telefon |
kaako to mislis...a telefon je samsung SGH E900
RedCarp je napisao/la:
- Send i meni hocu da vidim sta ima, mozda nesto zanimljivo.
| Evo ja cu ti send na PM..imam ih masu i svi su ispravni..samo mozes mi reci koji ti je telefon |
- Send i meni hocu da vidim sta ima, mozda nesto zanimljivo.
www.mobile9.com
www.zedge.net 100%
eldin_forza je napisao/la:
znaci ja sam otvorio 21453289 tema za taj mob jer imam isti.nemoj se nadat.jednostavno nemoguce.meni nesta frost objasnio pa sam jednom uspio jedva al vise neam te srece.nemoguceeeeeeeeeee
ako hoces ukucaj u trazilicu Pro street again. i vidjet ces temu .kako prostreet na mob pa ti idi istom metodom za fm
| kaako to mislis...a telefon je samsung SGH E900 |
znaci ja sam otvorio 21453289 tema za taj mob jer imam isti.nemoj se nadat.jednostavno nemoguce.meni nesta frost objasnio pa sam jednom uspio jedva al vise neam te srece.nemoguceeeeeeeeeee
ako hoces ukucaj u trazilicu Pro street again. i vidjet ces temu .kako prostreet na mob pa ti idi istom metodom za fm
http://www.f-ton.org/forum/showthread.php?t=3522
eto dwonload ja mislim da je to...
eto dwonload ja mislim da je to...
SheytaNell je napisao/la:
nacu ti ja sam oreci sta zelis
| znaci ja sam otvorio 21453289 tema za taj mob jer imam isti.nemoj se nadat.jednostavno nemoguce.meni nesta frost objasnio pa sam jednom uspio jedva al vise neam te srece.nemoguceeeeeeeeeee ako hoces ukucaj u trazilicu Pro street again. i vidjet ces temu .kako prostreet na mob pa ti idi istom metodom za fm |
nacu ti ja sam oreci sta zelis
RedCarp je napisao/la:
Nfs pro street .znaci dadnes mi link ja ukucam sa moba i skinem!
| nacu ti ja sam oreci sta zelis |
Nfs pro street .znaci dadnes mi link ja ukucam sa moba i skinem!
pa imas mobile9 i getjar.com
nades svoj mobitel i skidas sta hoces i sta ti je volja
nades svoj mobitel i skidas sta hoces i sta ti je volja
www.gallery.mobile9.com ja sam tu sebi nasao al je bila za sonyericsson nezz imali bas za samsung
SheytaNell je napisao/la:
ok naci cu ti veceras
| Nfs pro street .znaci dadnes mi link ja ukucam sa moba i skinem! |
ok naci cu ti veceras
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.