Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pisanje molbe za sponzorstvo

337 pregleda · 8 odgovora · otvorena 17.06.2008. u 22:58

Predpostavljam da je pogresan portal al nema veze opet cu pitati..
Hocu pisati molbu za sponzorstvo uglavnom za jednog umjetnika. Znaci trebam napisati molbu za sponzorstvo firmama za nabavku profesionalne opreme za tog umjetnika..

Znaci treba mi neki kalup ili primjer kako to da napisem...
molbe sportskih klubova za sponzorstvo mi NE trebaju !

Unaprijed hvala

eh gledo sam negdje ovaku molbu al se ne sjecam dobro
evo ovako :

Postovani,
Trazim sponzora za slikara,ozbiljan sam i profesionalno slikam znaci nesto u ovom smislu nahvali se...itd....uglavnom sve u pozitivi pisi

Post dobio šamar od LizzarD

RaZaRaC je napisao/la:
evo ovako :

Postovani,
Trazim sponzora za slikara,ozbiljan sam i profesionalno slikam znaci nesto u ovom smislu nahvali se...itd....uglavnom sve u pozitivi pisi

Da ti kojim nemogucim slucajem zatreba molba za pos'o ili bilo sta drugo i da veze nemas kako da je sastavis,
bil ti odgovor tipa koji si sada napisao pomogao ?
-_-
               RaZaRaC je napisao/la:
evo ovako :

Postovani,

dotle znam i ja al sta navesti u molbi sta izbjeci stra treba naglasiti sta sve treba da sadrzi kojim redosljedom sve to treba biti napisano pitanja pitanja i jos vise pitanja
               RaZaRaC je napisao/la:
evo ovako :

Postovani,

Ti me bash uspijes nasmijat', al bash
Potrebno je da naslovis prvo na koga je molba (institucija , organ, ime/prezime sluzbenog lica), sto se obicno nalazi u gornjem levom uglu. Zatim, na sredini naslovis logickim naslovom "MOLBA" , pa onda ispod toga tekst. Otprilike pocnes sa " Ovim putem vas molim ...." ili kako drugacije. Na kraju uvek stavljas svoje ime/prezime i potrebne generalije, naravno na kraju ide i potpis. Zapamti, nema nikakve zvanicne forme molbe. Zato gledaj da to izgleda sto preglednije i razgovetnije. Naravno, nemoj nista da zahtevas, nego moli.
Nadam se da ce ti ovo biti od pomoci. Srecno!

c/p
               LavShinoda je napisao/la:
Potrebno je da naslovis prvo na koga je molba (institucija , organ, ime/prezime sluzbenog lica), sto se obicno nalazi u gornjem levom uglu. Zatim, na sredini naslovis logickim naslovom "MOLBA" , pa onda ispod toga tekst. Otprilike pocnes sa " Ovim putem vas molim ...." ili kako drugacije. Na kraju uvek stavljas svoje ime/prezime i potrebne generalije, naravno na kraju ide i potpis. Zapamti, nema nikakve zvanicne forme molbe. Zato gledaj da to izgleda sto preglednije i razgovetnije. Naravno, nemoj nista da zahtevas, nego moli.
Nadam se da ce ti ovo biti od pomoci. Srecno!

c/p

slazem se sa lavom, i pokusaj da pojednostavish shto vishe moguce, nemoj nekoliko puta da pishes istu recenicu na nekoliko razlicitih nacina,n ego im jednostavno reci shta zelis.

GL

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.