E owako, kad udjem u cs i u new game normalno mogu da koristim amx modove !! Ali kad aktiviram moj server i o5 udjem u cs pa u taj server ja nmg da koristim amx opcije !!! znam da ima nesto da se ukuca al ja nzm shta to !! SORRY neam bodove trenutno !!
Diskusija
U kanti
Imam problem sa serwerom !! Molim za pomotj
100 pregleda · 5 odgovora · otvorena 17.06.2008. u 04:57
setinfo _pw xxxxx
Udji prvo na server pa promijeni nick, izadji iz servera, udji ponovo i stavi nick a nek ti setinfo stoji. Trebalo bi da proradi
OffTopic: Prekinite ba ljudi da pisete w umjesto v nevjerovatno je koliko mi to ide na k1tu
OffTopic: Prekinite ba ljudi da pisete w umjesto v nevjerovatno je koliko mi to ide na k1tu
kad si instaliro amxmod tamo negdje u instalaciji kad se trebalas birati lokadcija dje ces da instalirasd nisi odabrao dole pise GAME
tako nesto
izaberi counter strike
znaci kad biras ono c: prog files: valve: cstrike
tako nesto
izaberi counter strike

znaci kad biras ono c: prog files: valve: cstrike
kada imas instaliran amx u cs folderu, i udjes u new game na cs bez obzira koji ti je nick i to ti ces imati admina, a ti na onome nisi uopste ni ubacio, pa ako oces na svom serv da imas admina ides:
valve/cstrike/addons/amxmodx/configs/user.ini
spustis na dno tog filea i pises
"4ew3r" "pass (po zelji)" "abcdefghijklmnopqrstu" "ab"
ovi "" su ti veoma vazni i kako upises nick, pw i ove komande sebi... i kada krenes uci na server kucas u konzolu
name "4ew3r"
setinfo _pw "koji si gore stavio"
moras sve ovako da upises kao sto sam ja tebi sada..
valve/cstrike/addons/amxmodx/configs/user.ini
spustis na dno tog filea i pises
"4ew3r" "pass (po zelji)" "abcdefghijklmnopqrstu" "ab"
ovi "" su ti veoma vazni i kako upises nick, pw i ove komande sebi... i kada krenes uci na server kucas u konzolu
name "4ew3r"
setinfo _pw "koji si gore stavio"
moras sve ovako da upises kao sto sam ja tebi sada..
kada udjes ukucaj
amx_on
eto
ADMINE lock temu ja pomogo...