Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje U kanti Riješeno 5 bodova

Ping

172 pregleda · 10 odgovora · otvorena 16.06.2008. u 14:42

Stvarno mi nije jasno nekad mi ovaj net istripuje i na svim serverima ping 250 bude cijeli dan onda naveche se smiri ( a na kojima mi je prje bio grozan sad je dobar ) . Imam net od ht mostar medium paket...jeli vama ostalim korisnicima tako ili je do mene ?
Rješenje
Mogucnosti:

1. Probaj ugasiti sve nepotrebne procese u Task Manageru, a da su pod tvojim userom (ukljucujuci explorer).

2. Mozda je previse raje na serveru sa velikim pingom po danu drugim rijecima, prevelik saobracaj.

3. Zovni operatera pa vidi jeli do njih.
Sve je to igra slučaja
zavisi u koliko sati uvecer ali vjerojatno tad bude manje korisnika ako je iza 22-23..
A mozda im se zagriju kablovi po danu
@ razarac ...ti si vidim bas neki pametan...djete

@ armani sve ugaseno skenirano od virusa i svega

4rm4n1 je napisao/la:
Do tebe.

Probaj ugasiti sve nepotrebne procese u Task Manageru, a da su pod tvojim userom (ukljucujuci explorer).

To bi ti trebalo pomoci.

nevjerujem ako je navecer normalan do njih je,nazovi ih reci da imas slab signal ... isti problem sam imo sa HS-OM :'(
Edit :
Re :Avelox
najlakse je biti glup do njih je 201% slab signal nazoves ih oni dodu poprave i no frx
pa vjerovatno je po danu veci promet...
               Avelox je napisao/la:
to ti je do neta ili kompa...

xD...nemoj zezat ja mislio da mi je stvar u monitoru xD ... mojne se ljootit al morao sam
e..ljudi imamo problem u net klubu, sa lagom na cs-u....konekcija nam je isto podjeljena na sve racunare po 4mbs, lag nam se pojavljuje periodicno i skace latency i gubi pakete informacija...znaa li iko u cemu je fazon? molim vas hitno mi je ..hvala unaprjed !!!!
a kako ste vise glupi to ti je do neta plus bilo 1000 tema i ja bi postavljo svaki dan 10 tema oko pinga al to it je sve do neta
ako ti kanter i adlje neradi dacu ti ga ja E-malom jer mejlom slanje draje 2 minuta a download sa nekih sajtova 4 sata

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.