Imam Nokiu N73 i problem.Naime,neki dan hoću da pošaljem poruku kad ne može,piše nema dovoljno memorije...Dobro,prebacim ja sve na laptop i vidim da imam 65 mb slobodno ali svejedno ista poruka...ništa ne mogu čak ni primati poruku....može pomoć?
Pitanje
Riješeno
Problem s Nokiom N73
117 pregleda · 11 odgovora · otvorena 14.06.2008. u 09:45
Dao bih bodova ali imam samo jadna 2 a i ne znam kako dati
Izivni al' za eronet ne znam. 
Bodove dajes kad imas najmanje 5, al' svaki put kad pomognes dobijes 5 bodova od admina (kao nagradu sto si pomogao) tako da ako ti stavis ovo nula bodova i oznacis na nekoga da je pomogao taj dobija 5 bodova.

Bodove dajes kad imas najmanje 5, al' svaki put kad pomognes dobijes 5 bodova od admina (kao nagradu sto si pomogao) tako da ako ti stavis ovo nula bodova i oznacis na nekoga da je pomogao taj dobija 5 bodova.
A kod mene je Eronet....
Izbrisi kolko mozes fajlova sa mermorije telefona... Jer ako ti je ona puna onda imas taj belaj ... Nije to do mreze
I onda duze drzi dugme za meni... Onda ti se pojavi mali meni sa strane u kojem ti pise koje su app pokrenute... Tu pogasi sve app ... Ono odes na tu app i onda kad je opet otvoris... Options ---> Exit
I onda duze drzi dugme za meni... Onda ti se pojavi mali meni sa strane u kojem ti pise koje su app pokrenute... Tu pogasi sve app ... Ono odes na tu app i onda kad je opet otvoris... Options ---> Exit
Sve sam skoro izbrisam,ima 65mg slobodno...e probati ću to napraviti
smijem baš sve pogasiti
?
smijem baš sve pogasiti
?
jozo12 je napisao/la:
Gasi sve... Al vidi imas 65 MB na kartici... Ti pobrisi sve sa Memorije TELEFONA tj. sa interne
| Sve sam skoro izbrisam,ima 65mg slobodno...e probati ću to napraviti smijem baš sve pogasiti ? |
Gasi sve... Al vidi imas 65 MB na kartici... Ti pobrisi sve sa Memorije TELEFONA tj. sa interne
Neam zaedit... obrisi poruke iz inboxa... sent.. i ta sranja
A koje je dugme za meni...pa držim i pojavi se sao opcija standby?
jozo12 je napisao/la:
Onda ti nije nis ukljuceno ...
| A koje je dugme za meni...pa držim i pojavi se sao opcija standby? |
Onda ti nije nis ukljuceno ...
probja sve fajlove koje imas na mobitelu prebaciti na mem. card... memorija mobitela ti je ujedno i RAM memorija... izbriši sve poruke koje imas u mobilnom.... onda udi u menu, messaging, options settings, onother, Memory in use odaberi memory card!!!
Ako to ne upali onda mobitel vrati na fabricke postavke.... menu , tools, settings i u nekoj od opcija imas da vratis tvornicke postavke... ako si kupovo mobitel u prodavnici onda ti je password 12345 a ako si preko pretplate idi kod servisera da ti on to sredi ili idi na ovaj forum pa pronadi odgovor za svoj problem!!!
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-komentari/1084/Nokia/N73/
hu sto se umori... ko je pomogo ja
Ako to ne upali onda mobitel vrati na fabricke postavke.... menu , tools, settings i u nekoj od opcija imas da vratis tvornicke postavke... ako si kupovo mobitel u prodavnici onda ti je password 12345 a ako si preko pretplate idi kod servisera da ti on to sredi ili idi na ovaj forum pa pronadi odgovor za svoj problem!!!
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-komentari/1084/Nokia/N73/
hu sto se umori... ko je pomogo ja
ekser je napisao/la:
E hvala ti puno,sad je sve ok!!
| probja sve fajlove koje imas na mobitelu prebaciti na mem. card... memorija mobitela ti je ujedno i RAM memorija... izbriši sve poruke koje imas u mobilnom.... onda udi u menu, messaging, options settings, onother, Memory in use odaberi memory card!!! |
E hvala ti puno,sad je sve ok!!
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.