Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno

Problem s Nokiom N73

117 pregleda · 11 odgovora · otvorena 14.06.2008. u 09:45

Imam Nokiu N73 i problem.Naime,neki dan hoću da pošaljem poruku kad ne može,piše nema dovoljno memorije...Dobro,prebacim ja sve na laptop i vidim da imam 65 mb slobodno ali svejedno ista poruka...ništa ne mogu čak ni primati poruku....može pomoć?
Dao bih bodova ali imam samo jadna 2 a i ne znam kako dati
Izivni al' za eronet ne znam.

Bodove dajes kad imas najmanje 5, al' svaki put kad pomognes dobijes 5 bodova od admina (kao nagradu sto si pomogao) tako da ako ti stavis ovo nula bodova i oznacis na nekoga da je pomogao taj dobija 5 bodova.
Izbrisi kolko mozes fajlova sa mermorije telefona... Jer ako ti je ona puna onda imas taj belaj ... Nije to do mreze I onda duze drzi dugme za meni... Onda ti se pojavi mali meni sa strane u kojem ti pise koje su app pokrenute... Tu pogasi sve app ... Ono odes na tu app i onda kad je opet otvoris... Options ---> Exit
Sve sam skoro izbrisam,ima 65mg slobodno...e probati ću to napraviti

smijem baš sve pogasiti?
               jozo12 je napisao/la:
Sve sam skoro izbrisam,ima 65mg slobodno...e probati ću to napraviti

smijem baš sve pogasiti?

Gasi sve... Al vidi imas 65 MB na kartici... Ti pobrisi sve sa Memorije TELEFONA tj. sa interne
Neam zaedit... obrisi poruke iz inboxa... sent.. i ta sranja
A koje je dugme za meni...pa držim i pojavi se sao opcija standby?
               jozo12 je napisao/la:
A koje je dugme za meni...pa držim i pojavi se sao opcija standby?

Onda ti nije nis ukljuceno ...
Rješenje
probja sve fajlove koje imas na mobitelu prebaciti na mem. card... memorija mobitela ti je ujedno i RAM memorija... izbriši sve poruke koje imas u mobilnom.... onda udi u menu, messaging, options settings, onother, Memory in use odaberi memory card!!!

Ako to ne upali onda mobitel vrati na fabricke postavke.... menu , tools, settings i u nekoj od opcija imas da vratis tvornicke postavke... ako si kupovo mobitel u prodavnici onda ti je password 12345 a ako si preko pretplate idi kod servisera da ti on to sredi ili idi na ovaj forum pa pronadi odgovor za svoj problem!!!

http://www.mobilnisvet.com/mobilni-komentari/1084/Nokia/N73/

hu sto se umori... ko je pomogo ja
               ekser je napisao/la:
probja sve fajlove koje imas na mobitelu prebaciti na mem. card... memorija mobitela ti je ujedno i RAM memorija... izbriši sve poruke koje imas u mobilnom.... onda udi u menu, messaging, options settings, onother, Memory in use odaberi memory card!!!

E hvala ti puno,sad je sve ok!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.