eh .... jedna cura mi je preko msn poslala link neki bezvezni znaci nidje veze link.. odmah sam znao da je virus al reko haj da vidiim malo jel ovaj nod toliko efikasan.. usao sam i skinuo neku instalaciju kliknuo sam na nju 2 puta i pisalo je "the picture can't be displayed" reko aj ok!... mislim u sebi 'vidi virusa nidje veze nije ni napao' ... poslije par dana nod mi je poceo izbacivat alert-e kako mi napada virus nesta ga sam update i to ....izbacilo je par puta alert al nije bilo ni: clean,delete, terminate - znaci nista od toga nije bilo ... mogao sam samo 'close'...probao sam ocistit kompjuter i on je izbrisao taj sender al i dalje mi je ostalo nesta sto mi smeta racunaru i stalno mi nod izbacuje taj prozor sa virusom … proed toga kad rr, ugasim I upalim racunar stvori mi neke nove fajlove I virus sam nesta izmjeni …
Stvori u C neku instalaciju pod imenom “is155932” “is15932”
Dole kod sata pokazuje da je automatic update iskljucen a provjeravao sam u control panel/system I sve je u redu
Stvarno ne znam sta da radim …
Stvori u C neku instalaciju pod imenom “is155932” “is15932”
Dole kod sata pokazuje da je automatic update iskljucen a provjeravao sam u control panel/system I sve je u redu
Stvarno ne znam sta da radim …

ja tako vecinu virusa neutraliziram il nesh pa odna skeniram