Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje

Kako smanjiti PF Usage?

175 pregleda · 5 odgovora · otvorena 12.06.2008. u 10:43

Vidim da ne znas sta je page file i virtualna memorija, uglavnom, sto vise rama imas to je page file veci, da bi performanse racunara bile bolje, naravno mozes ga smanjiti rucno, ali to nije NIMALO preporucljivo, cak je bolje povecati ga. Tako da, ostavi tako kako jeste ako dobro radi.
Idi ovako.

My Computer - Local disk , properties - disc clean up , obiri internet temporary files, jer se nenormalno nagomilavaju i imaju udjela u pf usage.
               mcill je napisao/la:
Vidim da ne znas sta je page file i virtualna memorija, uglavnom, sto vise rama imas to je page file veci, da bi performanse racunara bile bolje, naravno mozes ga smanjiti rucno, ali to nije NIMALO preporucljivo, cak je bolje povecati ga. Tako da, ostavi tako kako jeste ako dobro radi.

A ne znam ja o tome ništa,znam samo da su mi rekli da je bolje što je manji i da ne bih trebao prelaziti 200-250 a kod mene trenutno skoro 400
               jozo12 je napisao/la:
A ne znam ja o tome ništa,znam samo da su mi rekli da je bolje što je manji i da ne bih trebao prelaziti 200-250 a kod mene trenutno skoro 400

A dobro, kolko procesa ti je pokrenuti? Iskljuci nepotrebne procese i programe, ocisti malo racunar i smanjice se i upotreba PF-a. Mada te to uopste ne treba zabrinjavati, npr kod mene je trenutno PF preko 600 MB... Nije ti to nikakav problem.
A ne znam,mislim da bi trebao biti puno brži pa am mislio da to ima veze s tim.Imam Tune up Utilities,Reg seeker,Registry Bootste,sve sam moguće počistio,pogasio dosta servisa,napravio novu swap datoteku...ma hajde dobro je ovako,neću se stim opterećivati

thx...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.