Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Bosanci

0 pregleda · 16 odgovora · otvorena 11.06.2008. u 17:47

Bosnjacka nacionalnost kao takva uopce ne postoji. Vasi preci su bili prije 400-500 godina poturcivani i poislamizirani od strane Turaka. Vasi preci su vecinom bili Krscani Katolici ili Krscani Pravoslavci, kolko god vi to ne htjeli priznati. Vidim da ste sada svi u transu, imate autoput (cak 20kilometara) haha. Pogledajte Hrvatsku kako je razvijena. Vi ste qurac, najzaostalija drzava u Europi, daleko. Hercegovina vam malo popravlja prosjek.
Prodes jednom cestom Sarajevo-Kiseljak-Vitez.. vidis na svakom koraku grupu ciganica. Ma Bosna je najadnija i najruznija zemlja na svijetu. Svi vas mrze. Sve vas treba istrijebiti mamicu vam zaostalu. Cak je i Moldavija razvijenija.

Pazite da vam se u skoroj budućnosti ne dogodi Srebrenica na Hrvatski način.
LOCK odma
svoje djecije frustracije lijeci na drugom mjestu
i naravo BAN ga
ti si zaostao momak , podosta , idi se lijechi covjece , ti ces da mi pricash o nacionalnosti :\
Ti nama govorish mamicu vam zaostalu , vidi sebe ...
jadniče...
sta imam prichat idolu vidi ga :\
Godiste .: 1.1.2002 HAHAHAHAHHAHAH JADNIK

p.s Admini sorry na ovom nisam imo za edita , a moro sam vidi mu godishta i prica o nacionalnosti :/
Joj mrzim ove isfrustrirane debile koji nemaju zivot.
sto zivis ba
kad si tako glup.
kako si samo pametan idiote jedan maloumi,nazalost ovo je realnost,koliko njih(hrvata) samo misli ovako:S kako si samo jadan majko mojaa cast izuzetcimaa
requeLL je napisao/la:
sta imam prichat idolu vidi ga :\
Godiste .: 1.1.2002 HAHAHAHAHHAHAH JADNIK

p.s Admini sorry na ovom nisam imo za edita , a moro sam vidi mu godishta i prica o nacionalnosti :/

btw , nije on to godiste sta ti je bolan ! to je sam nako stavio kad je profil napravio ... 100% vidis kako kulturno sklapa recenice
Ocigledno su ti MAJKA I BABO IZ BOSNE
Je**š zemlju koja Bosne nema.

Sto si glup.. (cetince?) BAN OVO ODMA !
aj sad odi otrci 7 krugova oko zgrade vrati se procitaj sta si napisao.......

a za to vrijeme mi BOSANCI cemo ti je**t najmilije,najdraze,najljepse....

hvala

Mirko moj,bas nidje veze

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.