Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno

Problem sa internetom..

173 pregleda · 10 odgovora · otvorena 10.06.2008. u 12:39

Ovako..znaci kad god udjem na internet treba mu po pola sata da otvori stranicu,slike se vrlo sporo uploadaju ,a za pretrazivac na googleu da i ne govorim.Isto tako i program filezilla mi je jucer skidao brzinom 250 kb/s,sad brzina 4 kb/s :S..eh sad,mozete li vi meni rec u cemu je problem i kako ga rjesiti ?

problem br.2 : nemogu ukljuciti uploadanje na automatic(mislim na uploadovanje sustava)ni preko control panela ni preko njega..pa postoji li neki drugi nacin da ga upalim ?

slika:

1. Probaj ovo uraditi: http://pc4life.blogger.ba/arhiva/2008/04/14/1489785

Ja sam napisao, i fkt ubrzava.

2. ne znam...
2.

idi opet u cpanel i sa lijeve strane imas opciju SWITCH TO CLASSIC VIEW(ako vec nisi)
Onda udji u njeg i ne idi na sec.center nego idi na automatic updates i stavi always on, zavisi sta oces
GL
               wizz je napisao/la:
2.

idi opet u cpanel i sa lijeve strane imas opciju SWITCH TO CLASSIC VIEW(ako vec nisi)
Onda udji u njeg i ne idi na sec.center nego idi na automatic updates i stavi always on, zavisi sta oces
GL

pritisno sam svaki dan u 12..tako to meni control panelu pise..ali ovdje mi pise da je ugaseno :S
Posto vidim da si iz mostara k'o i ja i predpostavljam da ti je Monet internet to znaci da si mozda vec presao promet tj limit pa su ti oni usporili net pa zato sporo otvara pa i filezila sporo skida

to drugo neznam !
               Žela je napisao/la:
Posto vidim da si iz mostara k'o i ja i predpostavljam da ti je Monet internet to znaci da si mozda vec presao promet tj limit pa su ti oni usporili net pa zato sporo otvara pa i filezila sporo skida

to drugo neznam !

promet sam presao al mi je prvi mjesec pa mi je besplatno..zar nije svejedno jesam li presao ili nisam :S
dinasty je napisao/la:
promet sam presao al mi je prvi mjesec pa mi je besplatno..zar nije svejedno jesam li presao ili nisam :S

pa nema veze sto ti je 1. mjesec dzabe ti si presao promet zato su ti usporili net sad moras cekat 1.7.2008 ili zovnut njih i kazes samo ako se svaka giga naplacuje molim vas da mi promet neusporavate i oni ce to uradit al' onda kad napravis gigu vise prometa 6km ti je vise racuna pa ti izvoli
               Žela je napisao/la:
pa nema veze sto ti je 1. mjesec dzabe ti si presao promet zato su ti usporili net sad moras cekat 1.7.2008 ili zovnut njih i kazes samo ako se svaka giga naplacuje molim vas da mi promet neusporavate i oni ce to uradit al' onda kad napravis gigu vise prometa 6km ti je vise racuna pa ti izvoli

evo zvao sam,upravu si

hvala
ako ti je tako sporo formatiraj pc mozda mora ti pomoc
               Skille je napisao/la:

OMG pa za svaki problem neko mora napisati formatiraj PC........
Skille je napisao/la:

e meni se to desi i jos + mi se mydocuments otvara sam po paljenju racunara :S formatirao sam kompp.. i sve je uredu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.