Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ne dize mi se Sistem????? HELP!!!!!!!!!!!

0 pregleda · 18 odgovora

Udji u safe mode , i idi system restore.

Ako nebude radilo , udji u safe mode i reinstaliraj windows.
Isao sam system restore, ne moze....
A zasto da udjem u safe mod pa da reinstaliram sistem..... I znam da je najlakse reinstal al necu da reinstal vec pitam dali ko zna kako da resim ovo.....?
i-br0 je napisao/la:
Isao sam system restore, ne moze....
A zasto da udjem u safe mod pa da reinstaliram sistem..... I znam da je najlakse reinstal al necu da reinstal vec pitam dali ko zna kako da resim ovo.....?

qme jbg nema druge nego reinstal
jedino ako znas nekog hackera pa da ti sredi bez toga
RaZaRaC2 je napisao/la:
qme jbg nema druge nego reinstal
jedino ako znas nekog hackera pa da ti sredi bez toga

NE mogu reinstal posto imam veoma vaznih podataka, tj imam program koji ne mogu reinstal opet moram da platim ljude da dodju.... aj pomazite PLS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
momak virus!!!

Post dobio šamar od FataL

Skille je napisao/la:
momak virus!!!

Reci mi nesto sto ne znam, *****e ti.... Nisam pitao sta mi je vec kako da se resim toga, a ako nemas sta pametno da kazes ti cuti *****e ti!!!!!!!!!!!!!!!
Moras formatirat komp brate

Vidim da i nisi bas previse informiran o tome. Lijepo ga odvedi na servis dok ga nisi jos vise sj**o

Jesam, i lik mi kaze da moram FORMAT!!!!!!!!!!!!! A to mi bas ne odgovara kao sto sam vec i napisao...........
Ne mogu mi srediti posto imam program koji mi treba, a nemogu ga posle opet reinstal moram zvati programera i platiti mu debelo.... Tako da Format ne mogu uraditi nikako..... Mora postojati neko resenje za ovo....?
to si ti hackovan i neko ti je tu poruku ubacio u starating up i pokrenu se karte e ovako!

udes u safe mode jer se preko safe mode ne pokrece nista
start pa run pa kucaj regedit pa onda HKAY_LOCAL_MACHINE PA ONDA SOFTWARE PA MICROSOFT PA WINDOWSCURRENT VERSION RUN A NE RUN- VIDI U RUN- IMAL STA I TU IZBRSI SVE OSIM OVO (DEFAULT) ISTO TAKO I U RUN- I TO ZATVORI RESTARTUJ KOMPA I VIDI HOCEL SE POJAVLJIVAT
AJ PA MI JAVI NA PP
Rado bi ja usao u safe mod kada bih mogao, ali ne moze, isto mi se desi kada udjem u safe mod.............
eee gdje si se ti zavlacio sto se tice stranica virus i to jak ti je napao sistem jbg buraz kao i ostali sto kazu reinstal ili hacker neki
Ne zavlacim se po stranicema bar ne na tome kompu, to je za posao.. na njemu samo mail radi i messenger i to je to. Zar je moguce da se nemoze nista uraditi vec da se more reinstal...?
svidjalo se tebi ili ne format C
Naslov ''You Are Hacked''
Poruka: ''Shone Was Here''

Hahahahah
Izađes napolje. Nađeš toga Shonea, razbiješ ga. I uzmeš njegov PC.

Ako nemozes uci u safe mode, nepreostaje ti ništa drugo osim format...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.