Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Boston-Lejkersi 2-0

295 pregleda · 20 odgovora · otvorena 10.06.2008. u 01:29

Tema vam kaze sve,tko ce osvojiti??Ja sa nadam da ce Boston jer su pokazali najvise tokom ove sezone
ovo je za malo one koji prate nba a ne samo fucu

Rey Allen King

slazem se Spy jes covjek lud Lebron J. extra i nije los Pol Pirce dobar je
Boston

Igraju kao ekipa...

LeBron James - The King
boston jedna velika karina.....da im nije sudjenja na domacem terenu kakvo je,nebi postojala ekipa
               pura je napisao/la:
boston jedna velika karina.....da im nije sudjenja na domacem terenu kakvo je,nebi postojala ekipa

hahah smijesan si vidi se da nepratis cijelu sezonu najbolja ekipa tokom cijele sezone

kako nemaju??2 uzeli Denveru ili je Dalasu meni se cini momak dragi 2 momak dragi
               Ma*ster je napisao/la:
hahah smijesan si vidi se da nepratis cijelu sezonu najbolja ekipa tokom cijele sezone

brate zivim za kosarku i znam da imaju najbolji omjer sezone u regularnom djelu sezone,al sudije imaju veliki utjecaj na to...malo u finalu bolje sude....
u play off-u nemaju ni jednu gostujucu pobjedu
skontaj sam kolko su jaki
San Antonio ako nije ispao ako jest onda Boston !
san antonio najjaca ekipa otkad je duncan draftan
sad u finalu boston in five
Otkada pratim NBA tamo od 2000 godine najbolji kosarkas mi je Kobe Bryant i navijam za Lakerse volio bih da oni uzmu ovo finale ali isto tako je Boston prava momcad ove sezone Garnet je stvarno nevjerovatan igrac i dajem sanse bostonu 60%-40% Lakersa da osvoje.
U finalu su se samo 2 ekipe vratile kad su gubile 2:0 u seriji... Tako da su LAL šanse minimalne...

Go, Go, Go CAVS
ma neizvjesno ce biti do kraja..ja misli da ce se igrati max.utakmica,a tj.7 pa ko bude bolji nek pobjedi...
Boston
Valjda ce nakon toliko godina opet do titule, konacno da se i desilo i ovo legendarno finale, kakvo je bilo cesto 70,80 -ih
Doigravanje ce osvojit LA Lakersi iako Boston ima prednost domaceg terena. Ovo oko sudjenja sto je neko rekao, to inace nije tako npr u LA ? Ne sude za njih nimalo a ?
Kao sto sam rekao, playoff dobivaju Lakersi stim da ce se igrat 7 utakmica.
Ray Allen je imao katastrofalan ucinak ovog playoffa, al ono stvarno katastrofa.
Paul Pierce poludio, u svim segmentima igre ( pogotovo shut )
Garnet opravdava titulu najboljeg def. igraca
Kobe igra svoju igru, sa u prosjeku od 28 poena po utakmic, prati ga Gasol sa po 15ak skokova , Odom sa fantasticnom igrom na svim pozicijama ( frajer moze igrat i beka i centra i keca ) ...
Toilko od mene ...
ma boston najjaci
Ja bih volio da Lakersi pobjede , ali sve su sanse da ce Boston ovo odnijeti...
ja sam uvijek za lakerse.....Bryant razara
Boston tokom cijele sezone igra najbolju odbranu zato su i lakerse uzeli ove 2 tekme.....POWE rules
spamerska tema, trebao si postaviti anketu i to je to, a ne ovako

Ja sam za LAL gledo obe utakmice.... boston bolji nema price.... al mislim da LAL more uzet kuci sve...
ma ne mozes z*** 2 je utakmice osuditi ko ce pobjediti, i ocekivalo se da ce u bostonu LA popusiti obje...

sada idu 3 utakmice u LA-u i ako bude nerjeseno ide se u Boston... tako da na pocetku nista nemozes govoriti

a Kobe je king
pa boston ima 3 igracha koji uvijek mogu doslovno sami "rijesiti" tekmu...ako ray alen bude oko 20 p kao i sada sigurno ce uzeti boston...lakersi nemaju sirinu. Gasol do poluvremena doslovno "umre" ,a tu se i vidi nesikustvo posto je memphisu redovno igrao samo regularnu sezonu...Kobe je daleko najjaci igrach ,a nemoze sam dobiti tekmu ,potrebni su znaci kosevi odoma i ostalih koji je u ove 2 utakmice bilo jako malo...
al ipak mislim da ce lakersi osvojiti posto igraju kosarku za "oci" ...bar se nadam

et...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.