Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

cs pitanje

0 pregleda · 14 odgovora · otvorena 09.06.2008. u 16:49

eh ovako zanima me kako da igram iz spectatora u cs 1.6 posto sam vidio raje na raznim serverima da igraju tako ..zna li iko na ovim gamersima to objasnit ...unaprijed zahvalan
kad udjes u spect , spusti konzolu i kucaj exit

GL

Zadnji edit: 09.06.08 u 16:54:23

ako mislis da si u spectatorima a da igras , to jedino mozes na nekim deathmatch serverima , kad udes u npr. kanterima i nonstop pritisci m6 , dok nedode neko da te ubije i onda ces biti u spec a moci ces se pucat , ali samo na NEKIM deat...
sirkO.wuwa je napisao/la:
kad udjes u spect , spusti konzolu i kucaj exit

GL

jel to provaljujes SPAMERU crkni mamu ti ... nabijem
noddx je napisao/la:

Nemoras mu odma psovat
izvinite momci samo bih nekog zamolio ako moze da mi uradi avatar plz.... ko oce sevap mu je ..PM me ... ~.~
friXion je napisao/la:
Nemoras mu odma psovat

BMK koga on podjebaje...
noddx je napisao/la:

Jel to imas pistolj ?
sirkO.wuwa je napisao/la:
Jel to imas pistolj ?

sto pitas ...ocami necu da se svadjam suti...samo suti...i nemoj podjebavati..
noddx je napisao/la:
sto pitas ...ocami necu da se svadjam suti...samo suti...i nemoj podjebavati..

Ken you sigen to diskover me , walk najt and krajing ... ken jou feeleng May sikret combination ic misteri for jou You open book and madzinajsen See ya
odesh na EPN DM i mozes tamo igrat iz SPEC , samo prvo udji u neki team pa onda pritisnesh M i cekas da te neko ubije onda samo 6 i to je to , sminx je to da mozes iz spec ubit i CT i T samo nemozes zaklat
cim te eXtibO vidi negine ti ban
cya
iz spectacora igrat? a avatar ti mogu napravit.samo reci sta hoces odprilike neka zelja (na fazon neceg,tvoj nick da pise)?
requeLL je napisao/la:
odesh na EPN DM i mozes tamo igrat iz SPEC , samo prvo udji u neki team pa onda pritisnesh M i cekas da te neko ubije onda samo 6 i to je to , sminx je to da mozes iz spec ubit i CT i T samo nemozes zaklat
cim te eXtibO vidi negine ti ban
cya

hehe

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.