Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gothic 3

0 pregleda · 6 odgovora

Ja mislim da mozes.

Gled'o sam drugove kako igraju i ja mislim da su oni igrali ko "po tvom".

Al' ti pricekaj odgovore drugih gamera
mozes, cak sta vise, nemoras ni ubijati sve ima bugova, tako da mozes odmah glavnog ubiti.
ama mozes ba joj pa nebi bilo zanimljivo ovako je zabavnije
Naravno da mozes kako hoces, igra nije linearna... Samo, ja ti ne bih preporucio da igras 3. dio prije nego sto instaliras sve patch-eve, jer kao sto neko rece ima dosta bug-ova... Meni se Gothic 1 i 2 mnogo vise svidjaju.
mcill je napisao/la:
Naravno da mozes kako hoces, igra nije linearna... Samo, ja ti ne bih preporucio da igras 3. dio prije nego sto instaliras sve patch-eve, jer kao sto neko rece ima dosta bug-ova... Meni se Gothic 1 i 2 mnogo vise svidjaju.

Gothic 1 nisam ni igrao samo 2 i evo 3 poceo prije mozda 15 dana. U 2 sam bio sa rebelima pa sam i sada nesto mrzim orcove pa je ostalo jos par gradova za osloboditi ali ima nekih glupih stvari u igrici kao i iz drugog dijela sto se tice bitke protiv zivotinja. Recimo trenutno ubijem orka iz dva udarca a divlja svinja me cuka ko mekinju nemogu je udarit ili bloodfly isti slucaj.
A dosao je jedan patch na igrici kada sam instalirao ako ima jos neki da se treba instalirati nek neko postavi samo link ako nije problem, i utice li taj patch na dosadasnju igru sto sam vec presao, recimo savegame.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.