Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

prodaja wow ACC Otelo

252 pregleda · 13 odgovora · otvorena 08.06.2008. u 04:57

Prodajem ACC od WoW-a prvi post koji sam napravio zavrsio je u kanti nadam se da nece i ovaj:

http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Defias+Brotherhood&n=Otelo

Ovo je link za armory charactera kojeg prodajem imam jos par charactera na ovom acc nijedan nije veci od lvl 50 (Druid/Warlock/Warrior/Hunter/Priest/Mage).

Rogue kojeg prodajem provedeno je +120 dana "played time-a" na njemu uz svu PvE opremu koju dajem, tu je i full Vengeful oprema sa 10k golda u itemima koji su na bank characteru.

Cijena nije jeftina, a nije ni skupa za ovakvog charactera

Ako tko ima ozbiljnu ponudu molim da me kontaktira na [email uklonjen], sve ostalo ce mo prepustit dogovoru.

(Sto se tice karaktera sve reputacije su Exalted, one koje trebaju spomena kao sto se vidi na armory linku). Profesije na krakteru su leatherworking / enchanting sa svim receptima jer sam bio gleader i glavni lw i ench u guildu tako da su svi recepti bili prioritizirani meni. Sto se tice secondary skillova svi su maxirani kao i fishing i + imam fishing rod od turinira sa +35 na fishing!)

Ako zelis igrati s rogue-om i imati dobr respect ovaj rogue za tebe (Citav server zna ime pogotovo kad se tice PvP-a jer u dvije prve sezove imao sam rating 2.2k+ u 2v2 i 3v3 timu!)

Server na kome se rogue trenutno nalazi je "Defias Brotherhood" i to je RP/PVP server. Sa kojeg je omogucena transakcija na bilo koji drugi server.

Cijena pocetna koju sam stavio je 1000 KM, ali ne mora znaciti da je fixna zavisno od zainteresovanosti.

ps.
Ja se izvinjavam administratorima ali ovo je najprilagodniji dio foruma u kojem sam nasao da stavim ovu temu. (Ako mislite da nije u redu molim da mi pomaknete post ali isto tako da mi vratite rplay gdje je pomaknut)
hahahahahahahahahaahahahaha
stvarno se nerazumijem u WoW(uvijek sam zelio zaigrati ali nisam imao priliku)....ali mislim da je 1000Km malo skupo,a mozda i grijesim.

Al pazi,mislim da je svima draze uzet PS3/X360/Wii nego acc na WoW-u

makar moje misljenje.
pravi si mi ,samo sto bi covjek i u pve gearu nosio offhand sezone2 ako imas sve full vengefull??
1000 km pa ko ce ti na balkanu dati 1000 km neces dobiti vise od 200 OMFG
sjecam se bila je jedna tema ovakva pa je cjena bila i 1200 e sad da ja pitam u cemu je fazon pa je tolika cjena.mislim za te pare odo kupit sebi dobar bajk.e sad jesi ti u tom ulozio neki trud godine i godine pa je ta cjena??
               Zuma je napisao/la:
pravi si mi ,samo sto bi covjek i u pve gearu nosio offhand sezone2 ako imas sve full vengefull??

Maces sam uzeo kralju, a kad sam PvE spec svordove koristim (I da nisam nikad uzeo offhand Vengeful sword iz razloga sto nisam u zadnje vrijem bio toliko baziran u PvE)

Nego cijena jeste velika ali uvjek se mozda moze naci (barem se nadam neko ko je voljan dati priblizno )

uracunato je i vrijeme i potrosen novac u tu cijenu gore kao sto rekoh samo na ovom karakteru je provedeno 120+ dana played time... Pokusavam izvuci barem polovinu onoga sto sam ja ulozio i potrosio

Cijena jest velika nema price ali ko voli nek izvoli valja probat
idi na ebay tamo stavi 500 e , prodace se odmah :p

btw Defias Brotherhood?

RP/PVP?

lol

Joj trebaju bodovi da bi edit uradio post... sto se tice vengeful opreme najmanji je problem da se sazna sta na characteru ima nema razloga da se laze...
               Otelo je napisao/la:
Joj trebaju bodovi da bi edit uradio post... sto se tice vengeful opreme najmanji je problem da se sazna sta na characteru ima nema razloga da se laze...

al ovo nerazumijem nikako

Lifetime Honorable Kills: 9605

a 120 dana played.

ja imam na svom mageu 62 dana played, pa imam 57k life time kills, a da bi igrao arenu, potrebno je da imas tzv " pocetni gear" tj S1 koji se farma za honor (vise od 9k killova sigurno.), jer ne mozes igrat arene u pve gearu, a ti tvrdis da imas full s3

-_-
               Vertazzar je napisao/la:
al ovo nerazumijem nikako

Lifetime Honorable Kills: 9605

a 120 dana played.

ja imam na svom mageu 62 dana played, pa imam 57k life time kills, a da bi igrao arenu, potrebno je da imas tzv " pocetni gear" tj S1 koji se farma za honor (vise od 9k killova sigurno.), jer ne mozes igrat arene u pve gearu, a ti tvrdis da imas full s3

-_-

Vidim ja da si ti novi igrac evo samo par tips...

1. S3 da bi igrao treba ti pocetna oprema jer svak je nabrijo nemoguce resilienca da ne mozes bez toga..

2. kao sto rekoh igram arene od S1 kad i nije bilo resilienca na itemima i kad su u areni bolje prolazili PvE itemi

3. bola nikakav nije problem vidjeti sta im nije vrijedno diskusije ali dobro... ako si zainteresiran za acc sve se moze saznat

4. Nikad nisam volio igrati BG jer toliko leeching-a ima da mi to uvjek je ubijalo igru mozda u vrijeme bTBC kad je AV trajao po 8h
               Otelo je napisao/la:
Vidim ja da si ti novi igrac evo samo par tips...

1. S3 da bi igrao treba ti pocetna oprema jer svak je nabrijo nemoguce resilienca da ne mozes bez toga..

2. kao sto rekoh igram arene od S1 kad i nije bilo resilienca na itemima i kad su u areni bolje prolazili PvE itemi

3. bola nikakav nije problem vidjeti sta im nije vrijedno diskusije ali dobro... ako si zainteresiran za acc sve se moze saznat

4. Nikad nisam volio igrati BG jer toliko leeching-a ima da mi to uvjek je ubijalo igru mozda u vrijeme bTBC kad je AV trajao po 8h

e nek si ti pro igrac

sretno u prodaji accounta
Otelo,molim te pogledaj u PM,sta sam ti napisao , pa razmisli i odgovori mi.
Smjesan si brat , ovakav account mozes prodati za neki max 250 eu i to ako si nfk na ebayu , wowtrade.org , wowtrade.dk , markeedragon.com.....

sretno!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.