Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Hacking CS Servers

403 pregleda · 15 odgovora · otvorena 07.06.2008. u 18:48

Kako hakovati CS Server , je pitanje koje bukvalno svi pitaju.
Server se moze hakovati na 2 nacina.Jedan od tih nacina je da nekom Head Adminu uzmete password admina , a posle toga provaliti RCON password , a drugi nacin je pomocu hlfill-a (to je za gasenje servera).

[ - 1. - ]

Prvi nachin.
Ako zelite da hakujete neciji server preko ovog 1. nacina morate napraviti Dedicated Server ili ako imate vas server (RCON password vaseg servera).Pozvati tog nekog head admina (npr. da je njemu nick groovy ) , kada on dodje na server vi otkucate u konzolu

rcon_password "password_vaseg_servera"

Posle toga kucate

vote

Kada na listi budu svi igraci na serveru , tada vi nadjete broj koji stoji ispred tog head admina (u ovom slucaju groovy) . Kada mu nadjete broj (a taj broj je naprimer 10 ) vi onda kucate

rcon user "broj tog igraca (u ovom slucaju broj 10)"

Tada cete dobiti ceo njegov "setinfo" , pronadjete u tom setinfo-u _pw , _kgb , _bs ili nesto tako slicno i to je njegov password.Posle toga iskopirate i u konzoli napisete

setinfo _pw |_kgb|_bs "password"
name "njegov nick (u ovom slucaju groovy)

Posle ovoga odete na njegov server i da bi ste videli RCON password tog servera kucate

amx_showrcon rcon_password

Tada ce pisati Rcon password ... Ako zelite da mucite server , kucate

rcon_password "password_koji_je_bio_pisao"

Tada je vas password priznat (ako ste tacno uneli naravno )

Posle toga mozete da koristite ove komande

rcon hostname "ime" - ovim menjate ime servera
rcon sv_password "pw" - ovim menjate password servera

Time zavrsavate ovo hakovanje !

[ - 2. - ]

Drugi nacin hakovanja servera je pomocu programa hlfill.exe. kojeg mozete skinuti sa www.aluigi.org ..... . napominjem da ovaj faznocic vrlo dobro radi jerr sam i sam prohackao masu servera i nakon toga rcon exit
sretno
BRAVO MASTORE... TAMAN MI TO TREBA ...

edit

dodaj me na msn da mi objasnis drugi nacin... [email uklonjen]

Zadnji edit: 07.06.08 u 18:52:50

O dzesi haker nisam te prepozno ??
Daj ba pustite se supljih
               skyx je napisao/la:
O dzesi haker nisam te prepozno ??
Daj ba pustite se supljih

jesil prob'o ?
nisi ti normlana sekunde.taman ce tebi doc neki head admin sa jakog servera.ccc.kako si samo glup.al da doci ce tebi daesthanas ili wertu pa ce ti bananu slozit i skontat ce ti pasword

Editazarac hoces to sad otic na omin server i reci mu .smijes 1 na 1 i uzet mu pw?ccc

pa niste vi pri sebi ni ti nod.pogotovo sad kad te neko vidi na serveru (bilo kojem) imas obecanu bananu 100%.znaci ja treba sad zvat exita il ahila il nekog drugog da igramo 1 na 1 ?i imolim te sta ces dobit sto upropastis server?
mi ovdje pokusavamo d apopravimo BH gaming scenu on je sjebaje

"kani se corava posla"
Sjecam se kad je jedan od nasih servera bio hakovan , sad dali je to lol , ili epn nisam siguran.

Samo cu reci nisi normalan, sto ovo dajes u javnost.
Ko zna dal ovo funkcionishe.

Al cisto sumnjam da ces sta postici, jer danas svi serveri imaju adekvatnu zastitu, ili su steam!
Ban...
               nod je napisao/la:
BRAVO MASTORE... TAMAN MI TO TREBA ...

edit

dodaj me na msn da mi objasnis drugi nacin... [email uklonjen]

neznam ti ja to samo sam copyrao (mislio da ce vam trebat posto ste pukli totalno sa ti kanterom)

ev link odakle sam c/p :http://warez-at-best.com/showthread.php?t=6
Dobro jutro "Kulombo"
To sam znao jos 2001 godine, cus...
               WebShack je napisao/la:
neznam ti ja to samo sam copyrao (mislio da ce vam trebat posto ste pukli totalno sa ti kanterom)

ev link odakle sam c/p :http://warez-at-best.com/showthread.php?t=6

Kako ispraviti krivu drinu.
Ovo je kaznjavajuce.

Jer sve sto se kopira na ovaj portal je kaznjivo djelo, i ovo ce biti sankcionisano, siguran sam.

Otvori pravila i vidi dali je dozvoljeno kopiranje!
               NightWalker je napisao/la:
Kako ispraviti krivu drinu.
Ovo je kaznjavajuce.

Jer sve sto se kopira na ovaj portal je kaznjivo djelo, i ovo ce biti sankcionisano, siguran sam.

Otvori pravila i vidi dali je dozvoljeno kopiranje!

kk, sry nisam znao

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.