Diskusija
- Gamers.ba | reloaded
0 pregleda · 18 odgovora
hvala ti na tutorijalu puno sad i ja znam..jedino ako si c/p
al opet si se potrudio
hvala
al opet si se potrudio
hvala
lijepa stvar
treba sad ovo prouciti
treba sad ovo prouciti
lijepo lijepo......moracu ovo dublje prouciti...
Nema na cemu, tu smo da se pomazemo 
Nisam Copy/Paste, ja sam pisao, ne sluzim se ja tim forama, becouse it's so lame!!!!!!!!!!! Vjeruj mi da mrzim kada na forumima vidmi da neko koristi copy/paste fore, brate daj link i gotovo.
Zaboravio sam vam napisati sto se tice ovoga Hirens Boot cd-a, kada ga download on je u .iso formatu, tako da ga morate narezati.
U neru samo izaberite Burn image to disc i to je to.

Nisam Copy/Paste, ja sam pisao, ne sluzim se ja tim forama, becouse it's so lame!!!!!!!!!!! Vjeruj mi da mrzim kada na forumima vidmi da neko koristi copy/paste fore, brate daj link i gotovo.
Zaboravio sam vam napisati sto se tice ovoga Hirens Boot cd-a, kada ga download on je u .iso formatu, tako da ga morate narezati.
U neru samo izaberite Burn image to disc i to je to.
dajte aplauz covjeku...bravO
Sorry admini ali nemam za edit..... 
moj msn [email uklonjen] ako nekome nesto nije jasno.
Mada je bolje da mi postavljate pitanja ovde tako da svi vide o cemu se radi.

moj msn [email uklonjen] ako nekome nesto nije jasno.
Mada je bolje da mi postavljate pitanja ovde tako da svi vide o cemu se radi.
brao za ovo.. korisno
Useful , tnx , dajte aplaus jedan ...
svaka cast trebali bi se nagradjivati ljudi koji su ovako pametni
Bravo ,, ponajvise sto si sam napisao
Sistem diđi isto igricu instalirat skroz lahko sve ti ljepo pishe samo sljedish upute
nemozes pogriješit sve ti ljepo objašnjeno
nemozes pogriješit sve ti ljepo objašnjeno
tyyy
svaka cast
4 min porosio na citanje
i razumjevanje ovoga 
nice
i razumjevanje ovoga 
nice
Ovo ima kod nas u igraonici da ne lazem 1 god extra mocna stvar ...
nice
nice
Vecina igraonica koristi to, posto je extra pogotovo ako su sve iste konfiguracije. Dok sam radio u servisu racunara mi sto to koristili, pogotovo ako sklapamo vise istih konfiguracija tj. samo da su iste ploce, z*** chipseta. Instaliramo sistem na jedan racunar i onda samo sa tog HDD-a radimo Ghost na druge racunare, tako da ustedimo sebi dosta vremena. Umesto da za svaki racunar odvojimo 2 sata da bi instalirali sistem, zavrsimo to sve za dosta manje vremena.
hihi sad sam bas sjebo xp sa tim reko aj samo da vidim kako izgleda program kad ono prc obrisa mi fajl neki i nisam mogo xp da upalim
Nemoguce da ti se sjebao. Na koji program tacno misli na Ghost ili?? dali si skinuo Hirens Boot CD?? Recimi sta ti se tacni desilo
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.