Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Crazy-Coderz zatvoren !

0 pregleda · 10 odgovora · otvorena 03.06.2008. u 11:46

Nakon duge 3 godine forum crazy-coderz.net je zatvoren ... to je veoma tuzna vjest. jer proveo sa m skoro 2 godine na tom forumu..
Statistike prije 3 mjeseca :
Members: 72,765
Threads: 211,454
Favorites: 5,456
Searches: 3,312,531
Attachments: 1,550
-------------------------
Prije sedmicu dana je konacno doslo do 80,000 members i forum se zatvorio
Na tom forumu sam stekao respect. bio sam Uploader uzivao sam da popunim neki request i sad je to sve historija .
Zasto je forum zatvoren ?
Zato sto je prije nekolka mjeseca Admin Notorious banovan nakon toga DDOS-ao je forum,nakon toga Co-owner sajta Hostile stao ja na Notorious-ovu stranu i zajedno su unistawali djelo Phantom-a vlasnika crazy-coderza.I taj problem je rjesen,al prije 3 dana dosao je Chris vlasnik T-wareza na crazy-coderz i DDOS-ao forum sa svojim serverima i to je unistilo forum na 2 dana. i sad je Phantom odlucio da vise ne drzi warez sajt jer samo unistavaju njegovo djelo koje je prawio 3 godine .. nazalost Phantom je izbrisao sve tragove crazy-coderza eo ja imam svoj stari screenshot crazy-coderza

Uglavnom R.I.P
jbg,znam za taj forum odavno jos,cak sam ja mislim bio regan na njega,idioti moraju dosat,pu majku vam ebem
branche je napisao/la:
ima i boljih siteova samo progooglaj malo

pa nema boljih site-ova za mene jer sam dan-noc bio na ovom forumu i da Trajcek nije poklonio Chris-u T-warez ovo se ne bi desilo.
CROIT je napisao/la:

bio jedan od najboljih foruma :\'(

**** me ako si ti vidio foruma do gamers.ba
BillGatesSon je napisao/la:
**** me ako si ti vidio foruma do gamers.ba

pa normalno da je najbolji forum bio crazy-coderz
piiih :\'(

oxygen ili o2 ili xxx-fire ili kako hocete, on je mne doveo na taj forum prije jedno 2 godine, ne mogu da vjerujem jos da se zatvorio, bas mi je pravo zao :\ jeebiga.

a ja sam inace bas dobar sa Chrisom sa T-Warez'a bio sam jedno 2-3 mjeseca GFX Mod na T-Warez'u

Zadnji edit: 03.06.08 u 12:50:18

skalou je napisao/la:
piiih :\'(

oxygen ili o2 ili xxx-fire ili kako hocete, on je mne doveo na taj forum prije jedno 2 godine, ne mogu da vjerujem jos da se zatvorio, bas mi je pravo zao :\ jeebiga.

a ja sam inace bas dobar sa Chrisom sa T-Warez'a bio sam jedno 2-3 mjeseca GFX Mod na T-Warez'u

znash li Trajceka ?
malo vedrija tema
www.templatez.org je vrachen ponovo ^^
Tesko je kada nema vise foruma na kojem si proveo nekoliko godina

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.