Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ponistiti rank

186 pregleda · 8 odgovora · otvorena 02.06.2008. u 15:19

Treba mi neko ko zna da objasni kako da ponistim ono /top15
vec su raja igralaa na servveru i sve radi, samo hocu sada da to ide sve izpocetka..
kako da ponistim /rank
status svih igraca..
HVALA
spameri SMRT
udjes u server

kucas u konzolu amxmodmenu i nadjes
tamo nisam siguran konfiguracije servera ili slicno i ima tamo oces ukljuciti ili iskljuciti "neku" opciju"
...

Admini ja pomogo

LOCK TEMU

Zadnji edit: 02.06.08 u 15:24:34

bilo X tema

U konzolu kucas amxmodmenu , nakon toga izadjes iz konzole i na lijevoj strani ti se otvori MENI sa nekoliko stranica ... imas pod broyem 9 < next > ... na sljedecoj stranici pod brojem 5 ti se nalazi opcija ... statmenu ... tak nekako ... otvoris je i tu ti je sve vezano za amx ... samo ides OFF/ON

lock
Hypnotic je napisao/la:
bilo X tema

U konzolu kucas amxmodmenu , nakon toga izadjes iz konzole i na lijevoj strani ti se otvori MENI sa nekoliko stranica ... imas pod broyem 9 < next > ... na sljedecoj stranici pod brojem 5 ti se nalazi opcija ... statmenu ... tak nekako ... otvoris je i tu ti je sve vezano za amx ... samo ides OFF/ON

lock

eto samo ja malo brzi od njega

a on kasni ali je detalj

brao

GL pozzzz
old_leon je napisao/la:
eto samo ja malo brzi od njega

a on kasni ali je detalj

brao

GL pozzzz

¸nije ni jedan ni drugi pomogo _S_S
nije bilo tema..
meni treba da ponistim da dovedem na 0 svima..
kontate ?
znaci da se rank svih igraca ponisti, a ne da iskljucim to skroz .(
zerIN je napisao/la:
¸nije ni jedan ni drugi pomogo _S_S
nije bilo tema..
meni treba da ponistim da dovedem na 0 svima..
kontate ?
znaci da se rank svih igraca ponisti, a ne da iskljucim to skroz .(

nemoguce omg pa sta ti umisljas
to server uradi sam kad dodje do odredjenog broja ubistava ja mislim da mozes napraviti to u stats.ini il tako net stavis do koliko moze biti prvi na top15 !

i kad dodje do tog broja ono se restartuje na obicnim amx modovima ja mislim da je nekih 5-10k killova max ! ... tako da !!!

a i zna biti bug pa se samo restartuje ! tako da neznam tacnu opciju kako da ga restartujes probaj onak kako sam ti gore rekao

ae zz pusa !
L[m] je napisao/la:
to server uradi sam kad dodje do odredjenog broja ubistava ja mislim da mozes napraviti to u stats.ini il tako net stavis do koliko moze biti prvi na top15 !

i kad dodje do tog broja ono se restartuje na obicnim amx modovima ja mislim da je nekih 5-10k killova max ! ... tako da !!!

a i zna biti bug pa se samo restartuje ! tako da neznam tacnu opciju kako da ga restartujes probaj onak kako sam ti gore rekao

ae zz pusa !

hvala naso pussa

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.